eskişehirli arkadaşlar dikkat.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
katılmak mükemmel olurdu.görevim nedeniyle bulunamayacağım.yaşananları paylaşmanız dileğiyle selamlar.....eses'ler!
Herşeyden önce iş abi. Bidahakine inşallah.

yolların durumu uygun olursa ben de katılmak isterim ama şartlar el vermezse arabasız da olsa gelmeye çalışacağım

walla gelmem çok zor ama gelmeye çalışçam :)

bu 7:30 sabah değil dimi?
gelmeyi çok isterdim ama hava dolayısıyla yolların kötü olacağını düşünerekten gelemeyeceğim kesin. ama baharda falan bir buluşma daha yaparsanız gelmenin yollarını ararım olmadı trene atlar gelirim artık :D
inşallah başkanım...

Gerçekten byler ne kadar çok katılım olursa o kadar güzel olur eğer kesinse isminizi listeye ekleyin lütfen:good:

:) bizim araçları hemen DE YOK sayıyonuz....
Buğracım nedemek ya yanlız kanka olması için bir motor hacmi büyük ayrıyaten senin araç bi sınıf üstü:) keşke astra olsaydı:) :D

sayı takıldı kaldı...

Şimdi hakan abi tramway yolunu biliyonmu polatkanı kesen işte o kavşağı geçtünmü ilk viraja girmeden sağ köşede kalıyo yani Ak parti binasını geçince ;)
Ah Hakan abi burda bi olsan zaten artık panterle kasırga heralde kanka olur çıkarlardı:)
:D valla yıllar var polatkanda o kavşaktan ileri gitmedim :(
okula gidip gelirdim eskiden - meşelik kampüsüne ;)
keşke dönebilsem memlekete temelli ama kısmet
:) bizim araçları hemen DE YOK sayıyonuz....
bugra senin araç kanka olmaz bizimkilerle, kasa ve motor derken ancak abi falan olur ;);)

işi olmayıpda gelmeyenın lastiği patlasın işallah :D

Geri