Eşinize yada sevgilinize aldığınız hediyeler :D

yaa arkadaşlar 14 şubat sevgililer günümü yoksa, erkeklerin bayanlara hediye alma günümü. bayanlar hep beklenti içinde, ee biz sevgili değilmiyiz, illa biz mi bişey alcaz. sevgililer günü ise karşılıklı olmalı bence ama etrafımda hiç bunu göremiyorum.

işin kötüsü Fatih benim hediyem sabah verildi :) zippo çakmağın bir yüzüne lazerle fotoğraflarımızı yaptırmış diğer yüzüne isi günün tarihi ve isimlerimiz yazılmış :) bittim ben :D

Not: bu arada hemşeriyiz kardeşim bende eflani'liyim

Bittin sen sen artık yoksun benden yana eğer bir hakkım varsa helal olsun bana ses sistemini miras bırakırmısın yusufum :)

Bittin sen sen artık yoksun benden yana eğer bir hakkım varsa helal olsun bana ses sistemini miras bırakırmısın yusufum :)

ayıp ettin kardeşime bak senden kıymetlimi ses sistemimin mirasçısı hasandır arkadaşlar :D

bu özel günlerin artık tadı kaçtı. tanışma günü, doğum günü, evlilik yıl dönümü,yılbaşı, mesleki özel günler,sevgililer günü vs uzayıpta gidiyor. bunların hepsinde hediye almaya kalksak iflas ettik vallahi. insanı para harcamaya iten tuzaktan başka bişey değil vallahi.

aynen abi hepsi ticari amaçlı malesef

Yusuf'un ruhuna fatiha...! :( :)

Helvaları ben yaptırırım, biriniz de Hoca çağırıverin de bi mevlüt okusun, sevaptır...:)

Bana bakın arkamdan atıp tutanlar geberitirm sizi ha !!! :D

Bi ses duydum sanki...:)

Rüzgarın sesi filandır herhalde...Aykal paris'ten gelmiş olamaz, olmamalı... :)

Umut Facebookta gördüğüm kadarıyla döktürmüşsün yine. :D
Bak kötü örnek oluyon senin yüzünden hatunlar ayaklanma çıkaracak niye bize Umutun Karısına hazırladığı gibi süprizler hazırlamıyorsunuz diye...

Geri