Eşinize yada sevgilinize aldığınız hediyeler :D

10 şubat doğumgünüydü eşimin, ona özel pasta yaptım ve istediği 2 tane çanta vardı onları aldım :) sevgililer gününde ise güzel bir gül aranjmanı ve yine ona özel pasta yapıyorum :) bu sene evde kutlamak istedi çünkü..
geçen sene mak.müh.odası ( tepekule iş mrk ) a7 şehir klubünde bir yemek organize etmiştim, masaya özel çiçek yaptırmış ve ortak şarkımız olan sevdan bir ateş'i sahneye geçerek solo gitar ile söylemiştim... arkadaşlarımız da bizimleydi 10 kişi falandık, hediye olarak da tektaş almıştım... ayrıca üzerinde ismimiz yazan dolmakalem seti almıştım bir de.

:eek::eek::eek:
Umut 15 şubatta sil abicim bunları. Şimdi alacak kimsemiz yok ama velevki olursa ve burayı okursa biterim :D:D

:):):)

AykalSA...:D :D :D :D

Adamın karnı ağrısa evdeki tuvalete değil, eifel kulesinin karşısındaki tuvalete gidiyor...:):)

Bende güzel bir yüzük kutusunun içine Falım sakız aldım onu vericem...:D :D :D

Organize işler bunlar, düşmeyin bu tuzaklara...3 TL'lik gülü 14 Şubat olunca 13 TL'ye satıyolar...Neden şubat diye hiç düşündünüz mü? Bahar ayında bir gün sevgililer günü olsaydı millet çiçeği bahçelerden, mezarlıklardan araklar, para kazanamayız diye bu ayı seçmişler...;) :) O yüzden bi güle o kadar para vermeyin...Alın 1 Kg kıyma, mis gibi yemeğe kat, köfte yap ye...Tok insan, mutlu insan...Aşk, karın doyurmaz...:) Eskiden Sevgililer günümü varmış...:)
süpersin abi:kop:

AykalSA...:D :D :D :D

Adamın karnı ağrısa evdeki tuvalete değil, eifel kulesinin karşısındaki tuvalete gidiyor...:):)

Bende güzel bir yüzük kutusunun içine Falım sakız aldım onu vericem...:D :D :D

Organize işler bunlar, düşmeyin bu tuzaklara...3 TL'lik gülü 14 Şubat olunca 13 TL'ye satıyolar...Neden şubat diye hiç düşündünüz mü? Bahar ayında bir gün sevgililer günü olsaydı millet çiçeği bahçelerden, mezarlıklardan araklar, para kazanamayız diye bu ayı seçmişler...;) :) O yüzden bi güle o kadar para vermeyin...Alın 1 Kg kıyma, mis gibi yemeğe kat, köfte yap ye...Tok insan, mutlu insan...Aşk, karın doyurmaz...:) Eskiden Sevgililer günümü varmış...:)

Mehmet abi , harikasın Aykal abimi benden iyi tanımışsın :) 1 saat önce hava limanına gittiler bırakmaya bizimkiler bakalım inşallah orda kalırda gelmez paristen :D

Ben maalesef yanlızım o yüzden kimseye birşey alamadım.

sanırım artık herşey için çok geç :D gün doğmadan neler doğar diyip online alış veriş sitelerine bakmaya devam ediyim ben :P

Mehmet abi , harikasın Aykal abimi benden iyi tanımışsın :) 1 saat önce hava limanına gittiler bırakmaya bizimkiler bakalım inşallah orda kalırda gelmez paristen :D

Tek umudumuz Paris oldu artık Anıl'cığım...:) Ben dün akşam Nicolas Sarkozy' i aradım dedim ki ; Türkiye olarak sizden Aykal Karslı'nın iadesini talep etmiyoruz...:( :) Hatta onu bacağından Şanzelize ye bağlayın başına da en iyi askerlerinizden bi tabur koyun sakın geri dönmesin dedim...Kaçmaya çalışırsa vurun kamçıyı...:) O, da işe yaramazsa, Hizbullah ile irtibata geçip uçağını sabote ettircem...:) Hepimizin huzuru buna bağlı... :)

Neyse...Konuyu dağıtmayalım...

Ankara'da hala hediye almayı düşünen arkadaşlar varsa Atatürk Kültür Merkezi'nde Hediyelik eşya fuarı var..Orayı tavsiye ederim...Çoğu el emeği, uygun fiyatlı, hoş, kibar hediyeler bulabilirsiniz sevdiğinize...;)

hala bişey bulamadım :(

yusuf abi aksam bence eve gıtme toplantım falan var de :D baska kurtulusun yok :D

işin kötüsü Fatih benim hediyem sabah verildi :) zippo çakmağın bir yüzüne lazerle fotoğraflarımızı yaptırmış diğer yüzüne isi günün tarihi ve isimlerimiz yazılmış :) bittim ben :D

Not: bu arada hemşeriyiz kardeşim bende eflani'liyim

Geri