eşim kaza yapmış

arkadaşlar bugün bir yere sordum 200 tl istedi hiç boya işi yok sadece işcilik. başka bir yere gtittim arkadaşın tanıdığı 50 tl ye halledecek arabayı bıraktım tamponun baglandığı şase (adını bilmiyorum) bayağı bükülmüş yarın alacagım. 50 tl için kaskoyu bozdurmadım. Allaha şükür bu ilk kazamızı başımız ağrımadan atlattık.

geçmiş olsun

3 sene kaskoya para öde kaza yapıncada cebinden yaptır ne gerek abi yaptır gitsin kaskodan

Geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden sakınsın...

geçmiş olsun. kaskodan yaptır kardeşim

geçmiş olsun. 50 ye işi bağlamışsın hayırlı olsun:)
kaskolarda 3. yıl hasarsızda bozdurunca indirim oranı 1 kademe düşüyor (firmaya göre değişir)
örneğin 2006 model x marka 16000 tl yi 1600 e kaskoluyolarsa 2. yıl 1000 3. yıl 700 sonra kaza oldu bozuldu tekrar 1600 değilde 1200 gibi düşün:)

tekrar geçmiş olsun.

benim kaza yaptıgımda tamponu uçurdum 150 yan sanayi tampon 150 de boyasına aldılar orjinal olmadıgına çok pişmanım git bozdur abi kaskoyuuu

GEÇMİŞ OLSUN.uzun zaman önce bizim hatunda çaktı canım arabayı...bozdurduk kaskoyu,,bi bozdurduk devamı geldi...şirket 3 hasardan sonra ödemicez dedi....yaptır kaskodan

ben kasko yaptırsam en ufak birşeyi dahi kaskodan yaptırırım çünkü aman bozulmasın die 3 sene ellemiyosunuz sora tek birşeyde fiyat yeniden tavan yapıyor her sene 1600 öderim ama o parayı kat kat alırım ..

Geri