eşim kaza yapmış

mustafa57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar iyi akşamlar. Eşim bugün arabayı evin duvarına çarpmış Allahtan ne kendinde nede başkasında birşey yok. arabanın sol far ayakları kırılmış ön tamponda bir kaç yerinde küçük delikler var birde tamponun içindeki saç bükülerek radyatöre kadar dayanmış ,tampon tırnakları kırılmış. Sizce kaskoyu bozduruyummu yoksa kendi imkanlarımlamı yaptırayım. kaskoyu bozdurursam ne kadar maddi kaybım olur. Kaskonun bu sene 3. yılı (Başak sigorta) Sizce ne yapayım. iyi akşamlar

geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun. Sigortacınızla konuşsanız daha iyi olur. İlerleyen senelerde hasarsızlığınız bozulunca nasıl yansıyacak sorun. Servisten de hasar için fiyat alın. Hangisi daha makul geliyorsa onu yaptırın.

yaptır gıtsn abı kasko bu zamanlar ıcın lazım

Geçmiş olsun. Bencede Kaskoyu kullanın.

kaskoyu nie yaptırıyoruz ki zaten benim ankara sigortadan 2 bin liraya kadar kaskoyu bozmadan yapıyo sizdede vardır belki böyle bişey araştırın.

gecmış olsun

2000 liraya kadara kasko bozulmaması çok iyiymiş daha önce hiç duymadım

tamponun ayakları, tırnakları kırıldığı için tampon uydurularak yerine takılır ama aralıklar kalabilir değişmesinde yara var delikler kapatılır sorun değil

far ayakları plastik kaynak yapılıyor ama tercih sizin

radyatöre dayanmış demişsiniz radyatörün içindeki boruları ezmişmi su rahat devir daim olmaz ona göre radyatörde değişir

tampon demiri deişecek..servise giderseniz 1 lirayı temiz geçer

far tampon demiri tampon tamir boyama , tampon braketi extra şeylerde çıkabilirdışarıdada 500 den aşağı yaptıramayacaksınız ben olsam kaskoyu bozarım

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. yarın kaskocu ile görüşecem. işin kötüsü bizim burda opel servisi yok kaskonun anlaşmalı kabortacısı yoksa burda en yakın samsuna gitmem gerek. bencede kaskoyu bozdurmak mantıklı geliyor. iyi akşamlar

geçmiş olsun.

Geri