eşim için araç karşılaştırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu-turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paliodan uzak durun, viraja sert girildiğinde iki teker züerine kalkma becerisi olan cambazik bir araçtır kendileri.Arkadaşlarım Tokat yolunda kaza yaptılar yıllar önce.İki araç peş peşe viraja girmiş diğeri dönmüş gitmiş palio direk takla atmış.Gelgelelim parçası ucuz, ikinci eli iyi araçtır.Direksiyonu ve pedalları bayan için uygundur, yüksek oturma pozisyonu avantaj sağlar ama corsanın yanında araba değildir kendileri :)

Türkiyedeki fiat grubundan uzak dur derim.Temiz bir corsa keyif verecektir.

10.000 TL' ye 16 valf ecotec varsa kaçırmayın :) Piyasa çok uçuk durumda..
Corsa b swing 8 valf olanlar 10 lira civarında.Eğer sizi zorlamayacaksa 12.000 TL verin En az km'li ve bakımlı bir Ecotec 16 valf corsa b alın mis gibi..
Konfor,performans herşey mükemmel.Yakıtıda gayet normal kullandığım,bildiğim arabadır.
Şiddetle tavsiye ederim...

acemilik için bence en idealleri renault 9. Ben onda öğrendim, hem sağa sola vurma olaylarında içinizi pek yakmıyor parça fiyatları.. benim tavsiyem bu...ilk 2 arabam renault 9 spring di.

Acemiler için Renault mu Tofaş mı daha kolay kullanımlıdır dersek Renault sınıfta kalır ;)

şu an araştırmadayız corsa bakıyoruz ama gönlümden astra f' de geçmiyor değil limitleri zorlayalım bakalım

Acemiler için Renault mu Tofaş mı daha kolay kullanımlıdır dersek Renault sınıfta kalır ;)

valla savaş abi ben renault 9da öğrendim şoförlüğü. hatta ilk göz ağrım..onun yeri ayrı bende. 67EH645

şu an araştırmadayız corsa bakıyoruz ama gönlümden astra f' de geçmiyor değil limitleri zorlayalım bakalım
" Astra F " bence de güzel bir seçim. Marka bir yana, araba biraz ağır/oturaklı olmalı, zira bana göre küçük/hafif arabalar acemilerin altında biraz güvensiz gibi kalıyor.

" Astra F " bence de güzel bir seçim. Marka bir yana, araba biraz ağır/oturaklı olmalı, zira bana göre küçük/hafif arabalar acemilerin altında biraz güvensiz gibi kalıyor.
bende aynı fikirdeyim abi bugün bir palio baktım hiç güven vermiyor arazi arabasına binmiş gibi yüksekte duruyor

1999 model corsa 100.yıl 18 ay kullandım en ufak bir sorun yaşamadım,(2 defa üstüste marş bastığımı hatırlamıyorum)ilk arabamdı.şiddetle tavsiye ederim,bence şehir içinde kullanılabilecek en iyi araçtır.

Geri