eşim için araç karşılaştırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu-turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batu-turk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar eşim için acemiliğini atana kadar 10000 tl'ye kadar araç almayı planlıyorum benim tercihim opel corsa b ama eşim ehliyeti palioda aldığı için tutturdu palio diye sizce hangisini almalıyım birde corsa b 1.4 16v nasıl bir araba bilgi verirseniz sevinirim

corsa b vardı enıstemde gercekten mukemmel dıyebılcegım bır arac en ufak bır sorun acmazdı 4 yıl hıc tıkırtısız bındı ve sattı almanızı önerırım tam bır aile aracı paliodan kat kat iyi bedava verseler almam sanırsam ic hacmıı coooook kucuk corsa nereeeee palio nere bence corsa b alın :)

palio alınırsa go serisi alınır. Ablamlar puntoyu sattıktan sonra aldılar. Ama ikisi arasında kesinlikle corsa... yol tutuşu kalite. ama palio daha az yakar parçası daha ucuzdur...

Eşiniz corsa kullansın bir daha palio demez :)

Aynı sıkıntıları zamanında ben de yaşadım. Eşim Siena'da ehliyet almıştı. Ehliyeti aldığında Flash marka arabamız vardı ama ne onunla ne de daha sonra aldığımız B kasaVectra ile manuel vitesli oldukları için hiç anlaşamadılar :). Ben de otomatik araba arayışına girdim. Küçük hacimli araçlarda can güvenliğinin daha az olacağı ayrıca trafik magandalarının daha kolay taciz edebileceği endişesi ile gittim A kasayı aldım. A kasa ağır ve cüsseli olduğu için kolay kolay kaymıyor, savrulmuyor, fiyat aralığı da iyi. Ben memnunum, tavsiye ederim

Eski bir corsa ve Palio kullanıcı olarak tek yorumum şu
Palio: Eşşek, Corsa: İngiliz Atı!

Palio aldık arkadaşa.Bence iyi değil,döküldü,sesler geliyor,fren pedalı çok yukarda,direksiyon çok hafif.Corsa al.

arkadaşlar eşim için acemiliğini atana kadar 10000 tl'ye kadar araç almayı planlıyorum benim tercihim opel corsa b ama eşim ehliyeti palioda aldığı için tutturdu palio diye sizce hangisini almalıyım birde corsa b 1.4 16v nasıl bir araba bilgi verirseniz sevinirim
eğer sadece acemiliğini yensin tam alışsın öyle üst sınıf bir arac alacaz diyorsanız palio alın yakıtı fiyatı palio daha mantıklı ama belli olmaz uzun süre kullanır diyorsanız palionun yanından gecmeyin arkadaşlar eşek demiş ben az daha abartacam eşekoğlueşek diyebiliriz ama acemiliği yenmek için daha iyi olur bence

kesinlikle corsa almanız mantıklı olacaktır. kullanmış biri olarakpişman olmayacağınızı
söyleyebilirim.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Geri