Esenler Otogar trafik - pazar sabahı...

Silverblue

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar olur ya yolcunuz geliyodur, karşılamanız gerekiyodur. Sakın ha sakın Pazar sabahları Esenler otogar'a gireyim demeyin. Pek giremiyorsunuz zaten bugün neredeyse 1.5 saate yakın zaman harcadım 500-600 m'lik yolda.

Belki şu döneme özeldir bilmiyorum ama Pazar sabahları aşırı kalabalık oluyor...
Yolcumu Harem'den alsam gelsem daha kısa sürerdi.

İstanbul lu olmak dert Allah sabır versin

küçük şehirin gözunu sevim

Her güzelin bir kusuru vardır. İstanbul'u seveceksen kusurları ile seveceksin bence.

istanbulda artık firmaların kendi yolcu indirme noktaları var diye biliyorum gelen yolcularınıza bu noktaları söylerseniz almanızda daha kolay olur.mesela nilifer samandırada duruyor,metro dudullumuydu bi benzin istasyonuydu,ulusoy küçükyalıda ....vs

Gündüz saatlerinde oradan birini almam gerekiyorsa arabayı Esenler Metro İstasyonuna yakın bir yere bırakıyorum.Metroyla gidip yolcumu alıp dönüyorum.Gece saatleri harici otogara arabayla girmek mantıklı değil

Gündüz saatlerinde oradan birini almam gerekiyorsa arabayı Esenler Metro İstasyonuna yakın bir yere bırakıyorum.Metroyla gidip yolcumu alıp dönüyorum.Gece saatleri harici otogara arabayla girmek mantıklı değil

çok bavul yoksa, yukarı devam edip bauhausun otoparkının en sonuna bırak arabayı. aşağı yol var, 2dk yürüyünce peronlardasın. otopark parası da giriş çıkış beklemesi de yok. :)

çok bavul yoksa, yukarı devam edip bauhausun otoparkının en sonuna bırak arabayı. aşağı yol var, 2dk yürüyünce peronlardasın. otopark parası da giriş çıkış beklemesi de yok. :)

Buda güzel fikir.Genelde geleceklere eğer otobüs uğruyorsa hasdal da inmelerini söylüyorum.Oda güzel oluyor.

aynen aynen
en mantıklısı budur......

Otogara bekleme yapmadan 10-15 dak. içinde giriş-çıkış yapınca para alınmıyor diye hatırlıyorum. Acaba yanlış mı biliyorum ya da bu uygulama sadece taksiler içinmiydi?:confused:

Geri