Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adım :eralp yaş :23 meslek : esk. arcelik fab. çalışıyorum aracım :2004 vectra 1,6 16v elegance+cosmo ozellik : stand. motor aksesur : ön arka tampon yan etekler komple boyandı yan cıtalar ve kapı kolları nikelajlı + camlar filimli+ stop karartma+ plaka kesim ve kırmızı tr + ve on ısgara aliminyum folyo uyguladım bizzat kendim
adım :Ali Osman CEBEL yaş :27 meslek : Elektrostatik toz boya & Gazaltı kaynak işleri aracım :2003 Astra Coupe Bertone Linea Rossa ozellik : 1.6 Linea Rossa Serisi aksesuar: .Far yansinyaller stoplar ve ön panjur karartma arka cam film yani ekonomik tuning zaten yapcak bişi yok bertone sağolsun gerekeni yapmış...
ben aslında ankarada oturuyorum ama 1. ana jet üs komutanlığında çalıştığım için haftanın yarısı eskişehirdeyim! yani bende yarı eskişehirli sayılırım dimi
adım :alper yaş :24 meslek : kamu - meteoroloji aracım :94 corsa gsi ozellik : gsi işte aksesuar: ufak tefek bişeyler var