Aykal bile anlamış ya!
Helal ossun! 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım sen gerçekten çok güzel laf salatası yapıyorsun! Sevdiğini paylaşıma açmak ne demek sen burda ne söylemek istiyorsun? biraz kendine gel insanların okuduğu bir paylaşım platformundasın inan o insanlar sana depiği vurup platformdan aşşa atmayı bilirler ammma neyyyseee!!
şimdi sana bitek şey sölüyorum sen kıskan paranoyak ol kardeşim zaten yaşın 30 a dayanmış senin zamanında öylemiş bu işler şimdi kıskanan herşeyi soran adamı kızlar hayatlarında istemiyorlar artık devir değişti senin 1980lerde 1990 larda kalan düşüncelerin 3 kuruş etmiyor !! ( Ama sen dersin şimdi yine parayı pulu karıştırdın annamıyorsan karıştırmadığımı açıkca yazayım) Ben kıskanmam ama kızlar kıskanılmayınca daha çok bağlanıp daha çok kıskanırlar! Bugüne dön diyorum sana yaşlı adam geçmişin egomanyalarından kurtul dicem ama sen evlisin evdede kocaman bi merdane var sıkıyo kıskanma sıkıyosa!!!
Site başkanımız bile chatbox da merdane yazıyorsa burdaki arkadaşlarımız neden kıskanmayı bukadar delicesine savunduğunu anlayacaklardır! Hadi kıskanma bakalım hadi !! Yengenden zopiyi paparayı yidinmi görrüm ben seni! Sen daha yarım saat garajda takılamıyosun neymiş kıskanırmış bırak bu ayakları kaaaaaaaaardeşim!..
Ps: AFRİKA VE AVUSTURALYA ARTI BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ!!..![]()
Kıskaaaaannççç![]()
Sayın VeCCtrA kimse sevdiğini paylaşıma AÇMAZ..!!Ama çoğuda zarardırEvet ben sevdiğimi paylaşıma açmam, açanlara saygı duyarım, canıma minnet![]()
belkide kıskançlık büyürken karşı cinsle olan samimiyetle alakalıdır. Yani ben erkeklerle büyüdüm arkadaşlarım hep erkekti ve bu sayede kendimden bildiğim için kadın ve erkeğin arkadaş olabileceğine inanıyorum ve bundan rahatsızlık duymuyorum.