Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkı Bulut'un bir şarkısı aklıma geldi;
kıskanmak askın kanununda var
gercek seven kalbi bu duygu sarar
henüz üç yasında bir kardesim var
seni ondan bile kıskanıyorum
kıskanıyorum kıskanıyorum
bu parça arabeskin çığrından çıktığı yıllarda devletin bir önlemi olarak kültür bakanlığına yazdırılmış "örnek teşkil etmesi gereken" olarak hakkı buluta okutulmuş devletin arabeskidir!.. genel kültür olsun diye söledim
bu arada aslında kıskanmak güvenle alakalıdır!. benim çok çok güzel birçok kız arkadaşım oldu içlerinde kıskandığın (çoğu kesmi) en kısa zamanda bıraktım! Fakat kıskanmadığım bana o güveni veren insanla devam ettim. Aynı zamanda güvensizlik sadece karşı cinse değil hem cinslerimizedir!.
yani : kıskanan insan aslında paranoyalarını kendi içerisinden seçer ve alır yani az önceki örnekte eve iş arkadaşını çağırma olayında eğer siz bir bayan iş arkadaşınızın evine giderseniz aklınızdan geçebilecek olanları hayal edersiniz ben yapıyorsam herkes yapar yada ben bile düşünüyorum o niye düşünmesin der! aslında aldatılmaktan korkan adam en çok aldatmak isteyen adamdır! tabiki bunların sonunda sadece bence diyorum
kıskanılmakta kıskanmak kadar kötü! ama sadece çok tatlı bir dozu var orası kaçırılırsa!.. kıvamında olan yani azcık sadece 1mgrherkesin hoşuna gider!
![]()
üzerinizealınmayın ama kötü sözler bakışlar olaylar kimin başına gelir doğal olarak dikkat çekenlerin dikkati üzerine toplayanların (GİYİM KONUŞMA BAKIŞ HAREKET vs......) kendini bilen eşini,erkek yada bayan arkadaşını seven sayan birisi zaten dikkatleri üzerine çekmemek için elinden geleni yapacaktır.Bunları yapanın da ya huyunda vardır ya suyunda !!!!! dolayısıyla böle saçma (KISKANMA)polemiklerine girilmeyecektirDiger erkeklere guvenmediklerinde;
Ben bursa da yasiyorum, merkezde. Artik bursa da Bursali bulmak o kadar zor ki, her taraf qro. aslinda belki benimkisi kiskanmak degilde, kotu sozlerden ve olaylardan korumak icin, uzerine titremek diyebiliriz.
benim herzamanki halim.![]()
hatta üniversitede 4 tane ev arkadaşım vardı dördüde erkekti. eşimle çıktığım zamanlarda onlarla arkadaşlığıma laf ettiğinde sen yokken onlar vardı sen gidersin onlar kalır demiştim. bir daha hiç bu konularda yorum yapmadı ama akadaşlarımın hepsinden nefret ettiğinide hissettirmiyor değil
ama sonuç olarak sustu karışmadı o arkadaşlarım şimdi çok uzaktalar ama kocam yanımda
yani kıskançlık yapsaydı beni kayberdi o kazanmayı seçti
Pardon ama eve davet ettiğimde eşim evdeyse ve git dersem gerçekten absürt bir durum vardır. bu kısmı yanlış okumuşum![]()