- Katılım
- 8 Mar 2007
- Mesajlar
- 1,457
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 36
biraz daha açık konuşsan tam olarak ALGILAYAMADIMDA???Sorulara cevap gelmemiş amaO zaman şöyle diyim, testosteron hormonu miktarı ile doğru orantılı sanırım kıskanmak
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz daha açık konuşsan tam olarak ALGILAYAMADIMDA???Sorulara cevap gelmemiş amaO zaman şöyle diyim, testosteron hormonu miktarı ile doğru orantılı sanırım kıskanmak
![]()
Hakkı Bulut'un bir şarkısı aklıma geldi;
kıskanmak askın kanununda var
gercek seven kalbi bu duygu sarar
henüz üç yasında bir kardesim var
seni ondan bile kıskanıyorum
kıskanıyorum kıskanıyorum
konuyla ilgili yorum yapmayacağım ama yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkar konusu bile olsa yezocanın beni bir şekilde konuya dahil edeceğinden eminim uğraş uğraş bitmedi yahu..
[/u]
[/color]
bu kısmı anlamadım biraz açarmısın?
benim sevidğim kızın benim olmadığım yerde hele hele baska bir erkekle ne işi olabilir diye düşünün bi bence cok sacma..öle bişi olmaz olamazm_sonmez arkadaşın dediği gibi eger onu sahıplenıyorsam ve yeterınce sevıyorsam , zaten boyle bır durum yaratmaz. ki bazı şeyler kıskançlık ölçüsü değildir. benim eşim eger akşam yemeğine samimi bir arkadaşını çağırıyor ve yanında beni gormek istemiyorsa, o benim eşim değil , akşamı geçirdiğinindir.
benim herzamanki halim.![]()
hatta üniversitede 4 tane ev arkadaşım vardı dördüde erkekti. eşimle çıktığım zamanlarda onlarla arkadaşlığıma laf ettiğinde sen yokken onlar vardı sen gidersin onlar kalır demiştim. bir daha hiç bu konularda yorum yapmadı ama akadaşlarımın hepsinden nefret ettiğinide hissettirmiyor değil
ama sonuç olarak sustu karışmadı o arkadaşlarım şimdi çok uzaktalar ama kocam yanımda
yani kıskançlık yapsaydı beni kayberdi o kazanmayı seçti
Pardon ama eve davet ettiğimde eşim evdeyse ve git dersem gerçekten absürt bir durum vardır. bu kısmı yanlış okumuşum![]()
tabi hemen açayım. yanında beni istemiyor ve başkasıyla o akşamı değerlendirip benim onları rahatsız edeceğim kanaatine varıyorsa, benimle daha fazla birlikte olmayı haketmiyordur. bu kıskançlık değil. benim tavrım net olur oyle bir konuda. asla onu kıskanıyorum , onun canını sıkıyorum, onu kısıtlıyorum davranışlarına girmem.
ama siz kız erkek ilişkilerinde rahat bir universite hayatı sürmüşsünüz. dolayısıyla boyle dusunuyor olmanız normal. bende sizin gibi dusunuyorum ama, eşimi dört erkekle aynı evde bırakmazdım. inanın bu kıskançlıktan değil.hatta üniversitede 4 tane ev arkadaşım vardı dördüde erkekti.