benim gibi salak oldukları için...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda çoğul konuşmak yersiz bu dediklerin olursa kıskanmaktan ziyade terketmeyi tercih ederim ben benim yaw daha iyisini bulursa firar serbest istemeyen çeker gider kimse kimseyi zorla yanında tutmuyor hoş hemcinslerin genelde daha iyisini aradığı fakat bulamadığı için kıskanılmak istiyor ( İSTİSNALAR HARİÇ )Hadi şurdan..her erkek kendinden şüphe duyar..acaba beni seviyormu hala.acaba beğeniyormu eskisi gibi..acabaa karşısına benden daha yakışıklı biri çıkarsa terkedermi gibi bir sürü acayip düşüncelere sahipsiniz ve buda kendinize güvensizliğinizin kanıtıdır![]()
İçgüdüsel birşey, eşini kıskanmayan birkaç hayvan türü var, bunlardan biri domuz![]()
:yahoo::yahoo:Erkek değilim ama bu sınıfa giriyorumDomuzluk olduğunu çok söyleyen çıktı ama kıskançlık içimde yok napiim zorlamı? Birde kıskanç biri olduğum düşünsenize kocama ne baktın ne konuştun onla desem ertesi gün bana siteyi kapattırır artık
![]()
Erkek değilim ama bu sınıfa giriyorumDomuzluk olduğunu çok söyleyen çıktı ama kıskançlık içimde yok napiim zorlamı? Birde kıskanç biri olduğum düşünsenize kocama ne baktın ne konuştun onla desem ertesi gün bana siteyi kapattırır artık
![]()
İçgüdüsel olarak kendimi savunuyorum..Dolayısıylaa çözemiyorum...Estağfurullah Yeliz hanımBiraz daha açayım en iyisi yoksa herkes ben domuzmuyum demeye başlıycak
Evet içgüdüsel birşey ama bu içgüdülerine ne derece dur diyebildiğine bakılır kişinin. Kimisi tamamen içgüdüleriyle yaşar, kimisi nerde durulacağını bilir. Ama bence her insanın içinde düşünce olarak bile olsa vardır kıskanma içgüdüsü. Bunu hayata geçirmek yada geçirmemek kişisel bir durum...
İçgüdüsel birşey, eşini kıskanmayan birkaç hayvan türü var, bunlardan biri domuz![]()
İçgüdüsel olarak kendimi savunuyorum..Dolayısıylaa çözemiyorum...
Arka sokaklarda neler oluyor?![]()