Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben şahsen birçok nedeni var ama ilk ağır basan diğer erkeklere güvenmemem(ben gibi çapkınlar olduğu için) ayrıca sevmek zaten kimseyle paylaşmamak senn olmasını istemektir bence
ßence kendine güvenmeyen erkek kıskanır..çünkü hep terkedilme korkusu içindedirler.ßuna tepki vereniniz çok olucağından eminim.Hemen bir savunma pozisyonuna girersiniz siz.ßuda bastırılmış duygularınızı örtmeniz içindir
ßence kendine güvenmeyen erkek kıskanır..çünkü hep terkedilme korkusu içindedirler.ßuna tepki vereniniz çok olucağından eminim.Hemen bir savunma pozisyonuna girersiniz siz.ßuda bastırılmış duygularınızı örtmeniz içindir
hatice kıskanmak göreceli bi kavram şahsıma sorarsan ben kıskanmam /!\ kıskanmak nedir ? diye sorarsan : tamamen kendini diğer kişiden (kıskandığın kişi) eksik görmektir
Hadi şurdan..her erkek kendinden şüphe duyar..acaba beni seviyormu hala.acaba beğeniyormu eskisi gibi..acabaa karşısına benden daha yakışıklı biri çıkarsa terkedermi gibi bir sürü acayip düşüncelere sahipsiniz ve buda kendinize güvensizliğinizin kanıtıdır