Erkek Opelcinin Nezaketi : )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle geçmiş olsun...
Nezaketinden ötürü önce kardeşini , Sabrından dolayı sonrada seni kutluyorum...
Ama ne olursa olsun Kardeş olmanın tadı pahabiçilmezzz ;)

Kesinlikle..

Geçmiş olsun İbrahimcim , kardeşinin de canı saolsun. Bu tecrübe onu daha büyük kazalardan korur inşallah..

Dersini aldı gibi serkan abi.. Allah kimseye ne büyük ne küçük kaza göstermesin..

ibrahim demedi deme sonra al bir tutanak arabaya koy kardeşine nasıl dolduracağını kısaca anlat bir imza iki fotokopi işlem tamam sonra çooook masraf çıkar bu nezaket uğruna

Valla helal olsun kardeşine ibrahim kardeş :) :) en büyüğü böyle olsun kardeşim ALLAH cümlemizi beterinden saklasın ama her işte bi hayır vardır boşveer ;)

tampon boyası 150 tl
farların masrafı 100 tl
nezaket paha biçilemez :):kop:
bununla geçmiş olsun

Centilmen çocuk Vesselam... :) :alkis::alkis::alkis:

tampon boyası 150 tl
farların masrafı 100 tl
nezaket paha biçilemez :):kop:
bununla geçmiş olsun

:kop::kop::kop::kop::kop: ya hiç aklıma gelmemişti bak bu..

Arkadaşlar hepinize kardeşim adına teşekkürediyorum :D

Öncelikle çok geçmiş olsun İbrahim abi :( sonra kardeşini tebrik ediyorum abicim ama bu kadar centilmenlik ilerde baş ağrıtır :) ayrıca senide tebrik ediyorum yani bende film kopabilirdi :) :D ama işte abilik böyle bişey olsa gerek bakalım benimde kardeşin almasına daha var ama aldığı zamanda biraz relax olmak gerekiyo kanımca :D ayrıca denildiği gibi kardeş sevgisi paha biçilemez ;)

geçmiş olsun, fazlasıyla nezaket örneği olmuş :)

nezaketin suyunu çıkarmış fıratcık ama olsun.. bence geleceğe yatırım yapmış da sen anlamamışsın olm :D kızların cebini almıştır o.. yani o 300 ü fazlasıyla çıkarır o rahat ol sen :D

nezaketin suyunu çıkarmış fıratcık ama olsun.. bence geleceğe yatırım yapmış da sen anlamamışsın olm :D kızların cebini almıştır o.. yani o 300 ü fazlasıyla çıkarır o rahat ol sen :D

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: llaayyn hiç aklıma gelmemişti...

Geri