Arkadaşlar dün bir konu okumuştum ankaradaki bi arkadaşımız yazmıştı "bayan opelcinin nezaketi diye" şimdi ise size dün başıma gelen bir olaydan bahsedicem..
Dün akşam eve döndüm kardeşim açtı kapıyı " Aslan Parçası "
"ehliyeti daha 2 aylık değil"
Neyse abi sana kötü bi haberim var dedi. Noldu abicim dedim. Kızın biri bizim arabaya hafif çarptı abi geri geri otoparktan çıkayım derken dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nediyosun olum sen ?
(Bizimki kız arkadaşını alıp gezcekmişde otoparkta bekliyormuş
)
Neyse gittim arabanın yanına hemen ön tamponun boyası kalkmış köşelerden dişi atmış sanırım kırıldı. Birde güzelim CDX farlarımın sağ öndeki olanı boylu boyunca derinlemesine çizilmiş "sildirmeyle geçmez sanırım"
Soru(BEN) : Eee abicim naptın?
Cevap(KARDEŞİM) : Abi kız çok üzüldü sonra yanındakide ağladı bende önemli değil dedim yolladım
(BEN) :" la olum sen naptın ya"
Neyse şimdi tampon boyası 150
Farların sağdakini sildircem 50
Soldaki sarı sağdaki cillop olcak 50 de ona 100
50 de tamponu sök tak artı dişi
300 liracıklık nezaket örneği veren kardeşimi ALKIŞLAYIN arkadaşlarım
çok cool çocuk yaaaa
Dün akşam eve döndüm kardeşim açtı kapıyı " Aslan Parçası "

Neyse abi sana kötü bi haberim var dedi. Noldu abicim dedim. Kızın biri bizim arabaya hafif çarptı abi geri geri otoparktan çıkayım derken dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nediyosun olum sen ?

Neyse gittim arabanın yanına hemen ön tamponun boyası kalkmış köşelerden dişi atmış sanırım kırıldı. Birde güzelim CDX farlarımın sağ öndeki olanı boylu boyunca derinlemesine çizilmiş "sildirmeyle geçmez sanırım"
Soru(BEN) : Eee abicim naptın?
Cevap(KARDEŞİM) : Abi kız çok üzüldü sonra yanındakide ağladı bende önemli değil dedim yolladım

(BEN) :" la olum sen naptın ya"
Neyse şimdi tampon boyası 150

Farların sağdakini sildircem 50

50 de tamponu sök tak artı dişi

300 liracıklık nezaket örneği veren kardeşimi ALKIŞLAYIN arkadaşlarım

çok cool çocuk yaaaa

Son düzenleme: