Erke Dönergeci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamen saçmalık. o lazer makınası nedir. hanı hıc bır guc uygulanmayacaktı.

Harcanan ve alınan enerji farkını merak ettim doğrusu..

Bu proje teorik olarak mümkün, ve hatta çok küçük boyutlarda nükleer elementler kullanılarak uzay araçlarında ve deniz araçlarında zaten kullanılıyor. Ancak burda sözü edilen şey nükleer değil. Teknik olarak bilemiyorum, ama eğer bu doğruysa, ya Amerikan GE ya da T.C. devleti Erke'yi satın alıp sessiz sedasız kapatırlar, ya da PEtrol şirketleri kesenin ağzını açıp bi haçlı seferide Türkiye ye karşı başlatırlar :D Böyle bir buluş Türkiye nin (ve bu buluşu elde eden her devletin) dışa bağımlılığını sona erdireceği için çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum..

hayali bile güzell.. umarım gerçekleşir..

video lost ta istasyonları tanıtan videolar gibi olmuş :D

arkadaşlar bu alet bildiğiniz gyro ( yani bilenler için ). jiroskop yani. öyle efekli lazerle falan nükleer reaktör ses efekti verip olmaz bu işler. videodaki çocuk daha konuşmayı beceremiyor paşaları akılları sıra etkilemek için afilli sözcükler seçmişler. gyro enerji üretmez, verilen enerjiyi saklayabilir. gyrolar uçaklarda, roketlerde uydularda seyrüsefer için vazgeçilmez elemanlardır. ancak hiçbirinde öyle sonsuz enerji yoktur.

şarlatan eleman gidip lazer tutuyor bi de efekt yapmışlar etkilemek için, lazeri tuttuğu sürece güya gyro dönüyor. lazeri kapatıyor gyro duruyor. yok yaa.

gelsin bizim burdaki bilim adamlarına anlatsın popomun kenarı.

Şirketimizin Adı Kullanılarak Yapılan Yanlış Bilgilendirmeler ile İlgili Kamuoyu Duyurusu

Bazı kişiler tarafından çekilen, şirketimize ait olduğu belirtilen modellerle ilgili görüntülerin bazı ağ sayfalarında yer aldığı öğrenilmiştir. Bu görüntülerdeki modellerin şirketimizin herhangi bir patent başvurusuyla ve özellikle 21.11.2006 tarihli basın açıklamasıyla kamuoyunun bilgisine sunulan 10.10.2006 tarih ve TPE 2006/05622 numaralı "Erke Üreten Bir Kuvvet Makinesi ve Bunun Çalışma Yöntemi" başlıklı patent başvurusuyla hiçbir ilgisi yoktur. Bu görüntülerde yer alan kişiler şirketimizde hiçbir zaman çalışmamış olup, bu kişilerin şirketimizle herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu asılsız görüntülerin ne maksatla hazırlanmış olduğu şirketimizce anlaşılamamıştır. Üçüncü şahısların herhangi bir zarar görmemeleri için bu ve benzeri asılsız görüntülere ve açıklamalara kesinlikle itibar etmemelerini dikkatlerine sunarız.

Ağ sayfamızda (www.erketurk.com) yer almayan hiçbir açıklamanın şirketimize ait olmadığını ve şirketimizi bağlamayacağını kamuoyuna bu vesileyle tekrar duyurmaktayız.

ERKE Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş.
Yönetim Kurulu

http://www.erketurk.com/kamuoyu_duyurusu_8.asp

(alıntıdır!)

saçmalık....

Geri