- Konuyu Başlatan
Abi bende ilk tekleme olarak başlamıştı, temizlendi düzeldi, 1-2 ay sonra yine aynen teklemeye başladı. Daha sonraları durduğumda stop etmeye ve sarsıntıya dönüştü, tekrar temizlettim ve fişi çektim
Geçen yıl komple motor temizlendi, bizzat kendim de dahil oldum, sonra EGR taktım sarsıntı felan yoktu ama arıza lambasını yakıyordu EGR, tekrar çektim fişi. 1 ay önce de elim bollaşınca yeni EGR alıp taktık, delphi. Şu anda hiç bir sıkıntım yok, yakıtı o kadar ölçemedim, çekişte de düşüş pek hissetmedim.
Sana tavsiyem fişi çekip dene, sıkıntıların geçtiyse öyle de kalabilir ama Hakan usta ne der onunla da konuş. Biz anladığımızdan değilde mecburiyetten yapıyoruz bazı şeyleri.
Eyvallah. Bir deneme yapayım. Baktım araçta sorun kalmadı. O parçayı sökünce ona göre bir conta kesip tıkayayım deliği olsun bitsin... bu arada delpi almak değilde o markaya da pek güvenim kalmadı ya. Sıfır parça aldım eski parçayı arar etti sonra eski parçayı taktık devam. Bu arada şimdi sen iptal modun da değilsin o zaman.