Enteresan bir durum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabamızı yaklaşık 3 ay önce almıştık ,istanbul plakaydı arabayı sorguladığımız zaman hiçbir sorun yoktu, daha sonra konyada yaşadığım için plakayı cevirdim gecenlerde kasko için sigortacya gittiğimde şok oldum 44bin küsür aracın hasarı gözüküyor anladığım kadarıyla yen aldığım plakanın evveliyatı sıkıntılıymış şase numarası fakrlı aracımdan çünkü, size sorum şu
1)bu plaka sıkıntısı ilerde aracı satmak istersem başımı ağrıtır mı 2.si plakanın evveliyatını nasıl sildirebilirim sonuçta şans eseri verilen br plaka bu meseleden anlayan arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum iyi paylaşımlar

Arkadaşlar hiç mi anlayan yok bir el atın şu konuya

plakanın daha önce hangi arabada kullanıldıgını (şase numarasından) çıkartırabilirsen trafikten bir sıkıntı olmaz diyede biliyorum. ayrıca bu gözüken hasarlar kaskoda sana artı fiyat demek değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

valla sorma 2-3 milyar arası fiyatlar çıktı allahtan bir yerden makul fiyat çıktı ordan aldım kasko

keşke kasko yaptırmadan durumu düzeltseydiniz... tramer sizin aracla eşleştirirse hasarı kötü olur...

hıc bırsey olmaz tescıl o plakayı sureklı hurdaya ayrılan araclardan almıs ve her seferınde aynı trafık kodunu basvuru yapana vermıs tabıkı sıgorta sıstemı tramerde bılgılerı trafık tescılden aldıgı için sureklı bu sekılde sorun devam etmiş yanı kazalar o plakaya aıt her seferınde araclar başkadır trafık tescıle dılekce verebılırsın plakanın kaydının temızlenmesı ne dair veya yenı bır plaka taleb edersın satarken kendını aklamanda kolay aracın tutanaklarında plaka kodu ve cınsı ve ne sekılde kaza yapıldıgı ınternet ortamında bır kopyası var aracınla alakası olmadıgını gosterebılırsın..

Çok teşekkürler bende dilekçe vermeyi düşünüyorum en kötü ihtimal bir olaslığı varsa plaka değiştirmeyi istiyorum yanlız size tavsiyem siz siz olun aldığınız plakanın ortası 2 haneli olmasın 2 haneliler eskiden kullanılmış oluyomuş genelde iyi paylaşımlar

Geri