enterasan bı olay bugun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla kardesım sadece arka cam ya anlamadım bu sıddet bu ne celal bıde onos yapıyo herseyım tam korkum yoktu ama modu sevmıyolar heykelde bır gun yanastım yunus geldı anos yapıyo mumurbey kardesım asker babam para cıkarıyo dedım park ettım dedım 10 dk musede et dedım bana tavrı benımle pazarlık etme sana ceza yazarım gorurusun dedı ınsalarla ıletısımlerı zayıf cozemedım

polislerimizin %99 u kendilerini amerikan filmlerindeki FBI ajanı gibi görüyor :D
-konuşmama hakkına sahipsin pislik!!! :D
-hele bide bu arka sokaklar yokmu 1cümleyi 10 kişi kuruyor herkes 1 kelime ediyor kamera her defasında kelimeyi söyleyeni çekiyor falan onlara gülmekten izleyemiyorum diziyi :) hayrda kameramanada yazık ya 1 cümleyi 10 kişi kurmazki 1 defasında da bir olayı 1 kişi çözse şaşacam

Son düzenleme:
bır gun babam ara kullanırken cep telefonuyla konusuyordu polısle yan yana geldık saga cek dedı babam cektı ama telefonu bırakmadı elınden hala konsuyor polıs kızdı gec ve toy bır sey ne var bukadar gulunucek sey dedı al telefndakı senı ıstıyor dedı polıse kımkı dedı amırınle konusuyourm dedı babam bır anda sasırdı falan elı ayana karıstı tamam abı dedı sız yolunuza devam edebılrıısnız ben telsızden konsuurm dedı ve bızı saldı ve yuzndekı ıfadeyı unutamam cok korkmustu :D

bendede camlar filmli ama sadece bahçeli7. cadde birde çetin emeç göbekteki polislerden tırsıyorum onlar fena:)

fark etmıyor polısmı halktan korkuyor halkmı polısten korkuyor bellı deyıl :D ama o gun polıs bızden korktu :D

Arkadaşlar polisle ilgili bir fıkra var belki bileniniz vardır ;

bir gün amirleri polislere; arkadşlar açığımız var ceza kesmemiz lazım der.polisler bunun üzerine caddenin biyerine durular ve beklemeye başlarlar adamın bir tanesi yavaş yavaş gelir polis durdurur adamı başlar sormaya; ehliyet, ruhsat adam çıkarır verir hepsi tama sigorta tam muayene tam, polis bu sefer ilkyardım çantası sorar o da tam eksik yok. polis iyice cozutarak yaz günüde zincir sorar aksilik bu ya adamda zincirde çıkar. en sonunda polis kafayı yer ve adama mezdeke kasetinin olup olmadığını sorar ve adamda var der. tak o zaman der polis ve başlar oynamaya tabi adam şaşırır birden. polis adama yaklaşır ve; eee atarsın artık bi 5 lik der :)

yani polis nerden ne eksik bulacağını nasıl ceza keseceğini ve nasıl arpa(bilen bilir) alacağını iyi bilir.haaa eğer dayınız varsa kafa tutarsınız baktınız dayınız yok ya ceza yersiniz yada merhametine denk gelirse bırakır sizi :)

Benim arabada arkadan faul arka cam filmli plaka muhursuz egzoz var krom ışıklarda arkama polis durmasın diye bakınıorm :D

Geçmiş Olsun

:d:d:d:d

Benim arabada arkadan faul arka cam filmli plaka muhursuz egzoz var krom ışıklarda arkama polis durmasın diye bakınıorm :D
aynen bende öleyim arkamda polis olunca bi tırsıyom egzos var plaka tr kısmı fln kırmızı cam filmi :)

Geri