enterasan bı olay bugun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bursa merkezden termınıla arkadaslari goturuyodum termınal gırcez lambalardayım neyse yesıl yandı ben soldayım polıs sagda arkadasım onde oturuyo aga polıs var dıkkat et dedı neyse kalktım gırdım termınala 300 metre kaldı arkamdan polıs onos yapıyo connet ten yanına yanastım ama karsılıklı ılerlıyoz yavas yavas camı actım dınlıyom bana hava atma stopların uygun degıl arka cam fılımlı eksozun ofsayt kara yollarına ıslettınmı parka gır arabayı baglıyımda aklın basına gelsın bende hep he dıyerek gecıstırdım baktım arkada dedım gelıyo arkadam termınale gırdı bende parka gırdım baktım gelmedı dedım arkamı bulur baglar yada ceza yazar dedım bole ıs basıma geldı sasırdım :) anlatayım dedım sızlere arkadaslar
bana bursaya hosgeldın yapıcaktı herhalde:)

bursada polis arabalarının %90 nın camları filmli önce kendi arabalarına baksınlar çok entersan yaa:D

valla kardesım sadece arka cam ya anlamadım bu sıddet bu ne celal bıde onos yapıyo herseyım tam korkum yoktu ama modu sevmıyolar heykelde bır gun yanastım yunus geldı anos yapıyo mumurbey kardesım asker babam para cıkarıyo dedım park ettım dedım 10 dk musede et dedım bana tavrı benımle pazarlık etme sana ceza yazarım gorurusun dedı ınsalarla ıletısımlerı zayıf cozemedım

valla benim ön cam dahil baya bi koyu kimse daha çıkıp bişey demedi şimdi korkuttun beni :D

gecmiş olsun.bunlar istedimi ceza yazacak cok sey bulurlar fazla didişmemek lazım bunlarla.

iyi eğitimden ve anlayıştan geçer herşey ayrıca bu bana hava atma olayı gerçekmi :) havan kime yabancı :)

iyi eğitimden ve anlayıştan geçer herşey ayrıca bu bana hava atma olayı gerçekmi :) havan kime yabancı :)
yok kardesım ne havası arada askerden gelen arkadaslar vardı araba doluydu 2ceyrek vardı 2 arabasına yetısdırcektım normal sevıyo gıdıodum stoplarledlı benım uygun degıl arkacam fılm eksoz kafasına bıle bahane buldu anlıcan ya

yok kardesım ne havası arada askerden gelen arkadaslar vardı araba doluydu 2ceyrek vardı 2 arabasına yetısdırcektım normal sevıyo gıdıodum stoplarledlı benım uygun degıl arkacam fılm eksoz kafasına bıle bahane buldu anlıcan ya

Abi ben anlıyorum seni polisin bana hava atma sözüne şaşırdım:)

usta biraz imlana dikkat et derim :D pek anlamadım yazdıklarını

usta biraz imlana dikkat et derim :D pek anlamadım yazdıklarını[/quote
anladım kardesım:)

Geri