Enkaz toplandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cam açma kolu göbekten (kriko bağlantısından) çıktığı için, bana göre cam kaldırma modülünün kaldırma indirme işlevini yapacak mili takma imkanı yok gibi.

Yarın bu işten anlayan bir usta bulursam krikoyu komple söktüreceğim. Mil sanki frezeli gibi, freze yerinden çıktı, yerine takınca boşa dönüyor, eğer malzeme kaynak tutarsa mili krikoya kaynak yaptırmayı düşünüyorum.

inşallah iyi bir usta bulup en uygun şekilde halledersin abi; bu resimleri rapide yükleme olayı ne oldu, senden bol resim bekliyoruz abi...

maşallah abi tekrar tekrar :) hele bu anı bağımlı çok güzel bişey..

inşallah iyi bir usta bulup en uygun şekilde halledersin abi; bu resimleri rapide yükleme olayı ne oldu, senden bol resim bekliyoruz abi...
Toplama aşamasıyla ilgili 150 civarında fotoğraf var. Tek tek yüklemek oldukça zor. İstersen sana bir CD yollayabilirim.

ALLAH gönlünce versin savaş abi.....tek kelime ile harika...

maşallah çok cici olmuş güle güle kullan savaş abi

Guzel otesi birsey olmus, elinize saglik. Ne zevktir kimbilir onla yavaaaas yavaaaas yolda suzulerek gitmek... Kiskandim valla ))))

Cam kolunun göbeğini 1-2 saatlik uğraştan sonra hallettik. İki tane de yeni cam açma kolu aldım, makas fişeklerini yenilettim. Özellikle araç yıkandıktan sonra fişekler ses yapıyordu. O nedenle epeydir bir baktırayım diyordum. Şimdi gerçekten fişek gibi oldu :kop:. Arka taraf biraz düşük gibiydi, o nedenle makaslara çok az bir kavis verdik. Ses kesildi, yol tutuşu daha iyi oldu.

savaş abi senden bişe rica edicem.. babanızın fotoğrafı gibi bir fotoğraf çektirip alt alta bizle paylaşırmısın?

İbrahim'e verdiğim sözü geçikmeli olarak yerine getirmeye çalıştım. Orjinal jant ve kapaklarını beklediğim için geçikme oldu. Resmi Ankara'da kendim çektim. Arabayı yeni yıkamıştım o nedenle kostüm durumu tam bir rezalet.

Son düzenleme:
Geri