Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Taunusların bazı modellerinin ön çamurluklarda sinyal oluyor. Özellikle TS serisinde çamurluk sinyali, buna ilaveten diğer seriden farklı olarak ön sinyaller beyaz, arka stoplar sarı-kırmızı oluyor.

Bugün usta yan gelip yatmış :kop:. Fotoğraf makinası orada kaldı. Yarın akşam nasıl yattığını görürsünüz. Malzeme gelmediği için ufak tefek kalan işlerle uğraştık. Akşama doğru taban halısını aldık. Taban izolasyonu gelince işlemlere devam edeceğiz.

2.jpg

Almanya'da 2006 yılında yapılan bir etkinlikte satılan parçalar. Masanın üzerinde sarı-kırmızı stopları, komple far ve sinyalleri görmek mümkün.

Ön farları, hava filitresi kabı, sileceklerin su motoru (elektrikliye çevirdik) hariç araç tamamen orjinaline sadık kalınarak toplanıyor. Emniyet açısından alarm ve ön iki kapıya merkezi kilit takmak zorunda kaldık. Motor ve ön takım orjinal parçalarla elden geçirildi, değişmesi gereken parçalar yenileri ile değiştirildi.
abi ön farları bulamadın mı :(

günaydın savas abi.konuyu bugun inceleme fırsatım oldu hiç üşenmeden ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum ve gercekten cok emek harcamıssın araca.boyası on numara olmuş aracın ama ne yalan sölim ben döşemeler için yaptıgın tercihe bayıldum bitince cok güzel bir araç olucak.merakla yeni fotografları bekliyorum abi.kazasız belasız iyi günlerde kullanman dilegiyle

günaydın savas abi.konuyu bugun inceleme fırsatım oldu hiç üşenmeden ilk sayfadan son sayfaya kadar okudum ve gercekten cok emek harcamıssın araca.boyası on numara olmuş aracın ama ne yalan sölim ben döşemeler için yaptıgın tercihe bayıldum bitince cok güzel bir araç olucak.merakla yeni fotografları bekliyorum abi.kazasız belasız iyi günlerde kullanman dilegiyle
Sağol Serdar. Döşemeden sonra araca son kat boya ve cila uygulanacak.

Geri