Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son durum nedır savas abıı :) foto paylasırsan guzel olur :d

71jant2bte.jpg

Coupe Ghia

son durum nedır savas abıı :) foto paylasırsan guzel olur :d

Birazdan sanayiye gidip son durumuna bakacağım. Bugünkü planda taban izolasyonu, taban halısı, kapı kolçaklarının boyanması, kapı eşik nikelajlarının parlatılması, alarm ve ön kapıların merkezi kilitleri var.

Tebrik ederim Savaş abi walla kız gibi olacak araba ;) evet içi tamamlandıysa fotolarını bekliyoruz :) :) :)

abi allah kolaylık versin sana iyi iş gördün valla

çok güzel olucak kolay gelsin..

Bu renk üzerinde duruyordum ama İzmir çok güneşli olduğundan metalik boyanın bakımı zor oluyor. Kapalı garajım olsaydı aracın tamamını bu renk yapacaktım. Bu renk ilk olarak 1964 modellerin lux tipinde başlamıştı.

yeil.jpg

Bu seride 17, 20 23 m bulunuyor. Standart tek kapı olanlardan. Coupeler farklı. Coupelerin arka camları da tam açılıyor, ön camları direksiz oluyor. Bunun ki kelebek camı gibi menteşeli iki parmak kadar dışa açılıyor.

Coupe de oldukça farklı imiş, amerikan versiyon herhalde ön çamurlukta sinyaller filan var.

Bilgiler için teşekkürler Savaş abi, m serisini görünce dayanamadım böldüm konuyu :)

Emeklerinin sonucunu en iyi şekilde alırsın inşallah. Bekliyoruz yeni fotoları

amerikan versiyonu değil çünkü bunlar alman ford du avrupa için üretilen fordlardan yani..

Alman olduğunu biliyorum ama gerek fotonun çekildiği yerden gerekse çamurluk sinyallerinden süphelendim. Belkide bir türk götürmüştür :)

sanırsam o resim klasik araçların buluşma günü gibi bir şeyde çekilmiş yanında mustang var onun yanında vosvos var arkada e21 bm var :) bir klasik sever götürmüşde olabilir kolleksiyonerler çok deli insanlar adamlar araba bataklıkda olsa ordan çıkartıp milyon dolar para harcayıp restore ediyorlar bire bir orjinali gibi..minicik bir parça için dünyanın bir ucunz gidip binlerce dolar para ödüyorlar :) sırf o arabanın orjinal parçası diye.. :D

Geri