Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir hobi olsa gerek,büyük merakla takip ediyorum abi.:)

Güzel bir hobi olsa gerek,büyük merakla takip ediyorum abi.:)

Güzel olması kadar da cefa istiyor. Çocuk büyütür gibi. Sevgisi olmasa çekilir çile değil. Takip eden bazı arkadaşlar ara sıra arayıp yardımcı oluyorlar. Sağolsun eski bir üyemiz kendi kullandığı nostaljik radyo-teybini bana gönderdi, bir yerde birşey bulsalar haber veriyorlar. Benim en zorlandığım şey İzmir'i fazla bilmemem. Bir yer tarif ediyorlar bulana kadar ya göbeğim çatlıyor ya da yollarda kayboluyorum. Neredeyse yüzüp yüzüp işin sonuna geliyorum. Tek eksiğim sağ ön sinyalin alt tablası ile farların içi (far camlarını da buldum) kaldı. Bir kısım basit parçayı da kendim imal etmeye çalıştım. Durmak yok misali çalışmalara devam ediyoruz.

Yaşı dolayısı ile parca konusunda tatlı dert sıkıntılarınız olucak ama hayırlı günlerde eski günleri yaşıyarak keyifle kullanın.

hayırlı olsun Savaş abi,en kısa zamanda dier fotolarıda görmek isteriz...

Fotoğraf çok ama hepsini buraya yüklemek olmaz. İş bitiminde isteyenlere CD ortamında göndereceğim.

hayılısı olsn abi enkaz gbi durmuyor :)

Gerçekten öyle. Enkaz diye garibimin hakkını yemişim. Toplandıktan sonra büyük ihtimalle ya beyaz saray diyeceğiz, ya da yeni isim için arkadaşların da katılacağı bir anket düzenleyeceğiz :kop:.

Maşallah Savaş abi gerçekten temiz çıkmış işte biraz önde deformasyon olmuş ama oda yüzeyselse sorun değil ;) sonuçta kaç yaşında bir araç yine temiz çıkmış araç ;) Allah yardımcın olsun abicim

size bir tavsiye basit parçaları ebay dan alabilirsiniz hem çok ucuza gelir hemde kapınıza kadar gelir kargo yada postayla uğraşmassınız o kadar..

size bir tavsiye basit parçaları ebay dan alabilirsiniz hem çok ucuza gelir hemde kapınıza kadar gelir kargo yada postayla uğraşmassınız o kadar..

Bizim araçların parçalarının ebay da olacağını tahmin etmiyorum ama bakmakta fayda var. Lisan problemim olduğundan biraz zor olacak.:(

hayırlı olsun abi çok hoş bi uğraş olacağa benziyor...
kazasız belasız zevli sürüşler...

Geri