Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kazasız belasız bin abi. hayırlı olsun

p324pt3.jpg

Hedefin böyle bir araba için.

Savaş abi merhaba.Abi öğlenden beri hurdalıktayım.hem arkadaşlarımı ziyaret ettim hemde ısrarla senin sevimli taunus parçalarına baktım ama vallahi istediğin parçaları bulamadım abi.arabaya ait mekanik parçalara yer yer rastladım.birdi hurdacı arkadaşlar otonun parçasını görmeden birşey diyemediler.Not bıraktım araştırıp bilgi verecekler.Abi valla çok üzgünüm .Bulduğum parçaları kendi elimle getirecektim.hem benim 2,5 yaşında olan ve Atatürk ü artık resimlerini gördüğünde tanıyan oğlumu Anıtkabire getirecektim hemde parçaları sana elden teslim edip tanışma yüzyüze tanışma fırsatı yakalayacaktım.Üzgünüm abi....

Savaş abi merhaba.Abi öğlenden beri hurdalıktayım.hem arkadaşlarımı ziyaret ettim hemde ısrarla senin sevimli taunus parçalarına baktım ama vallahi istediğin parçaları bulamadım abi.arabaya ait mekanik parçalara yer yer rastladım.birdi hurdacı arkadaşlar otonun parçasını görmeden birşey diyemediler.Not bıraktım araştırıp bilgi verecekler.Abi valla çok üzgünüm .Bulduğum parçaları kendi elimle getirecektim.hem benim 2,5 yaşında olan ve Atatürk ü artık resimlerini gördüğünde tanıyan oğlumu Anıtkabire getirecektim hemde parçaları sana elden teslim edip tanışma yüzyüze tanışma fırsatı yakalayacaktım.Üzgünüm abi....
Orhan'cığım emeklerin için sağol. Hafta sonu Ankara'daydım. İzmir'e geleli 15 dakika kadar oldu. O kadar yoğun işlerimin arasında ben de Ankara'daki hurdacıları biraz dolaşabildim. Birkaç yerde bazı parçaların izini buldum. Daha geniş bir zamanda tekrar dolaşacağım. 2002 stopun sahibi olan arkadaşım far, sinyal ve stopların yedeklerini yapacak. Başka bir arkadaştan 4 tane yeni sinyal camı (yerli döküm ama iş görür) bulup aldım. Hurdalıkta sıfır vaziyette ön tamponun sağ tarafını (tampomlar iki parça halinde oluyor) buldum. Şu an için ihtiyaç yok ama hurdalıkta çıkma motor, şanzuman gibi parçalar bulunuyormuş. Yani kısaca Ankara bu konuda daha verimli, belkide Ankara'yı daha iyi bildiğimden adreslere daha kolay ulaşıyorum. Araç bu hafta mekanik kontroldan geçip, ardından kaporta boyaya girecek. Uzun yola hazır olunca Ankara'ya götürüp ince işlerini yaptıracağım. Konya'dan yolum geçerse mutlaka sana uğrayacağım. Emeklerin için tekrar teşekkürler.

lastikul0.gif

Lastik sitelerinde yaptığım araştırmalarda 5,90 x 13 ebadındaki lastiğin güncel değerlerini arayıp da bulamamıştım. Yabancı bir sitede tesadüfen buldum. Zamanında eşşeklik edip derslere çalışmamanın zararlarını halen görüyorum. Keşke almanca öğrenseymişim. Şimdi nasıl da lazım oluyor. İnternette yaptığım araştırmalarda en son 2006 yılında Arjantin'de bu araba ile ilgili güzel fuar/faaliyet yapılmış, eski parçaları tezgahta satılıyordu. Sadece resimlere bakıp yorum yapmak olmuyor. Eğitim gerçekten şart.

selam hayirli olsun parca konusunda yardimci olabilirim . hurdalikta vardir belki ?

evet bencede enkaz ama nede olsa bir hobi gözüyle ve maneviyat degeri oldugu için severek almışsın...hayırlı olsun kazasız belasız binmen dilegiyle..

hayırlı olsun ve kolay gelsin

selam hayirli olsun parca konusunda yardimci olabilirim . hurdalikta vardir belki ?

İlginiz için teşekkürler. Aksesuar aksamında yardımcı olursanız sevinirim. ( Far, sinyal stop, pancur, yazıları ve arma konusu tercihim.)

evet bencede enkaz ama nede olsa bir hobi gözüyle ve maneviyat degeri oldugu için severek almışsın...hayırlı olsun kazasız belasız binmen dilegiyle..

Teşekkürler. Benim için manevi değeri çok yüksek.

hayırlı olsun ve kolay gelsin

Teşekkürler.

hayırlı olsun abi bizdede bunun SW olanından vardı koldan vites süper bişidi ya

Geri