Savaş abicim güzel diri bi araç gibi duruyo.klasiği tekrar canlandırıcaksın.şimdiden emeğine sağlık.bide kolay gelsin ve Allah sabır versin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu akşam yanındaydımOlur Batucan, en azından tanışır fikir alışverişinde bulunuruz.
Valla Muhammet benim gözümü mekanik aksam daha çok korkutuyor. Arka kampanadan hidrolik sızıyor, frenler sola çekiyor, yolda kendi kendinegeziniyor (rod kolları ve rodlarda boşluklar var) İç aksamda da bazı eksiklikler var. Senin bir kaç sokak üstünde 2002 stop var. Sahibi Mustafa'da bunun stop ve sinyalleri mutlaka vardır. Yolun düştüğünde bir sorarsan sevinirim. (Atasanayiden eski ford parçacısı rahmetli Ruhi babanın oğlu Ata'nın arkadaşı dersen belki hatırlar. Ankara'ya gelince zaten Şaşmaz'da uzun bir mola verecek gibiyiz.)
Muhammet ilgin için sağol. Hafta sonu Ankara'ya geleceğim. Zamanım çok kısıtlı olacak ama fırsat bulursam Mustafa'ya bir uğrayacağım. Mustafa'nın bu konudaki yeteneğini bilirim.Savaş abi bugün gittim sordum stoplar ve sinyaller yokmuş lakin yuvaları varsa bize kargoyla göndersin biz yaparız camlarını dedi.Peki yuvalarıda yoksa dedim: o zaman komple de yapabiliriz dedi bu arada telefonunu aldım telefonla görüşmek istersin diye
2002 stop
şaşmaz oto san. sit. 27. sok.No:16/B Şaşmaz/Ankara
tel : 0(312)2780410
E-mail : mc2002stop@hotmail.com
Web : www.2002stop.com