Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belirttiğim gibi kaporta ve boyada şimdilik birinci sınıf işlem yaptırmayacağım. Bu tür arabalarda mekanik parça temini problemleri yaşandığı için duruma göre işlem yapılacak. Amerikanlarda parça temini daha kolay olduğu için ve onları toplayacak usta daha fazla olduğundan amerikancıların işleri daha kolay. Yapılanları mümkün mertebe fotoğraflayıp sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ama bir yandan da Opel formunda Ford'la siteyi fazla meşgul etmekten çekiniyorum. İşin gerçeği etik de değil. Amacım benimle aynı yoldan gitmeyi hayal eden veya arzu eden arkadaşlara yardımcı olmak, yol göstermek, çekebileceğim zorlukları paylaşmak.

abi böyle düşünme bence... sonuçta aracın bir klasik ve benim gibi klasik meraklılarını bundan mahrum etme... merakla takipçin olacağım/olacağız...

abi böyle düşünme bence... sonuçta aracın bir klasik ve benim gibi klasik meraklılarını bundan mahrum etme... merakla takipçin olacağım/olacağız...
Kardeşim fotograf konusunu merak etme. Şimdiden detaylı fotograf çekimleri yapılıyor. Bunları tek tek burada yayınlayamam. İş bitiminde isteyen arkadaşlara bir CD'de toplayıp teslim ederim.

Hayırlı uğurlu olsun abi. Otomatik vites değil mi bu?

Hayırlı uğurlu olsun abi. Otomatik vites değil mi bu?
Hemde tam otomatik.:D Burak, galiba ufak bir şanzuman arızası var, viteslere geçirirken nedense sol ayaktan takviye istiyor. :D

hayırlı olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullanın...

Abi valla tahmin edemedim. Ne biliyim, bu tipler genelde otomatiktir diye biliyordum..
Taunus'un bu serisi amerikan versiyon diye tanımlanıyor. Ön koltuk tek parça, 3 ileri 1 geri vitesli. Şanzıman dizilimi amerikanlar gibi.

Abi hayırlı olsun

devrım yaratırsın sen bu aracla savas abıı :D

savaş abi hayırlı olsun

Geri