Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok sevdiğim bir abim var... kendi aracını kendi toplar.. gider paslı çürük bir araba alır ve motor dahil olmak üzere kendi toparlar... isterseniz bir ara gidelim konuşun... eğer istiyorsanız bana özel mesaj atın...
Olur Batucan, en azından tanışır fikir alışverişinde bulunuruz.

Bugün yağmurun tadına vardım. Gerçekten harika bir duyguydu.:D Cam silgileri dandik olan, kaloriferi çalışmayan, cam lastikleri eski olunca yağmurla iç içeydik. Anadolu Caddesi sular içerisindeydi. Karabağlardan Çiğli'ye kadar güle güle geldim. Hanım kapıda ıslak halimi görünce " Ne o araba bozuldu da bu yağmurda yürüyerek mi geldin? Keşke yanına bir şemsiye alsaydın " dedi. Yok arabayla geldim deyince o bende daha fazla güldü. Hangimiz yağmurda araba kullanırken bu kadar gülüyoruz ki?

abi süper olmuş yanlış yağmutlu havada ama birde toparlanınca dolaşması nasıl bir his olduğunuda belirtirsen ilerde neydi ne oldu deriz en azından.

:)

Sadece kutlamakla yetineceğim elimden birşey gelmiyor ama topladıktan sonra bizden resimlerini esirgemezsen sevinirim.Neden bu ülkede profesyonel olarak bu işlerle uğraşan yok diye düşünürüm.

hayırlı olsun Savaş abi, umarım dilediğin gibi tüm parçaları kolaylıkla bulursun..

eski model araç sahibi olmak zor iş, bizde var bitane, gözümüz gibi bakıyoruz..

Allah nazardan saklasın..

savaş abi hayırlı uğurlu olsun Allah tadını aldırsın....

savaşabi hurda ve çıkma parça konusunda Konya yeterince ileride.eksik parçaların veya ihtiyacın olan parçalara Konya dan bende yardımcı olmak isterim.saygılar

savaşabi hurda ve çıkma parça konusunda Konya yeterince ileride.eksik parçaların veya ihtiyacın olan parçalara Konya dan bende yardımcı olmak isterim.saygılar
Vallahi iyi olur Orhan. Öncelikle ön far ve sinyaller, arka stoplar, ön panjur lazım olacak. Eski sahibinde sol ön far komple olarak varmış. Ne olur ne olmaz yarın aradım bulamadım diyebilir. Sağ ön sinyal komple lazım. Daha sonra saç jant ve kapaklarını bulursam iyi olur. Bu gün bir arkadaştan sıfır piston, fren ana merkezi, km teli, debriyaj teli, merkez lastikleri, silindir kapak contası, defransiyel contası gibi parçaları temin ettim. Ön çamurluklarda bulunan taunus yazı ve armaları, arka bagaj kapağındaki 17 M TS yazısı eksik. Bulursan haberleşelim.

abi süper olmuş yanlış yağmutlu havada ama birde toparlanınca dolaşması nasıl bir his olduğunuda belirtirsen ilerde neydi ne oldu deriz en azından.

:)

Sadece kutlamakla yetineceğim elimden birşey gelmiyor ama topladıktan sonra bizden resimlerini esirgemezsen sevinirim.Neden bu ülkede profesyonel olarak bu işlerle uğraşan yok diye düşünürüm.
Belirttiğim gibi kaporta ve boyada şimdilik birinci sınıf işlem yaptırmayacağım. Bu tür arabalarda mekanik parça temini problemleri yaşandığı için duruma göre işlem yapılacak. Amerikanlarda parça temini daha kolay olduğu için ve onları toplayacak usta daha fazla olduğundan amerikancıların işleri daha kolay. Yapılanları mümkün mertebe fotoğraflayıp sizlerle paylaşmayı düşünüyorum ama bir yandan da Opel formunda Ford'la siteyi fazla meşgul etmekten çekiniyorum. İşin gerçeği etik de değil. Amacım benimle aynı yoldan gitmeyi hayal eden veya arzu eden arkadaşlara yardımcı olmak, yol göstermek, çekebileceğim zorlukları paylaşmak.

savas abı hayırlı olsun allah kolaylık versın
yapacagımız bırsey varsa ankaradan demen yeterlı saygılar.

savas abı hayırlı olsun allah kolaylık versın
yapacagımız bırsey varsa ankaradan demen yeterlı saygılar.
Sağol Harun. 1963 model taunus için kulağın delik olsun yeter.

Geri