Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Muhammet benim gözümü mekanik aksam daha çok korkutuyor. Arka kampanadan hidrolik sızıyor, frenler sola çekiyor, yolda kendi kendine :D geziniyor (rod kolları ve rodlarda boşluklar var) İç aksamda da bazı eksiklikler var. Senin bir kaç sokak üstünde 2002 stop var. Sahibi Mustafa'da bunun stop ve sinyalleri mutlaka vardır. Yolun düştüğünde bir sorarsan sevinirim. (Atasanayiden eski ford parçacısı rahmetli Ruhi babanın oğlu Ata'nın arkadaşı dersen belki hatırlar. Ankara'ya gelince zaten Şaşmaz'da uzun bir mola verecek gibiyiz.)

ne demek abi notumu alıyorum bu hafta içi inş. kıslık lastikleri taktırmak için yolum düşecek o zaman kesin sorar seni bilgilendiririm abi.bu hayalini gerçekleştirme yolunda sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.bu arada merakımı mazur gör acaba anadolla mekanik parçaları birbirini tutmuyor mu? yani Anadolu yaparlarken Fordtan birsürü parça kullandıklarını duymuştumda sonuçta 2side koç grubunun araçları

hayırlısı olsun abi gerçekten çok güzel temizde görünüyor umarım istediğin gibi sıkıntı çekmeden halledersin tüm herşeyini

ne demek abi notumu alıyorum bu hafta içi inş. kıslık lastikleri taktırmak için yolum düşecek o zaman kesin sorar seni bilgilendiririm abi.bu hayalini gerçekleştirme yolunda sana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.bu arada merakımı mazur gör acaba anadolla mekanik parçaları birbirini tutmuyor mu? yani Anadolu yaparlarken Fordtan birsürü parça kullandıklarını duymuştumda sonuçta 2side koç grubunun araçları
Anadolu hiç duymadım ama Opel Record'la uyumlu parçaları varmış.

Hayırlı olsun.

istediğin gibi olur insallah trabzonda benim yolumun üzerinde kırmızısı var aksamları görüyorum güzel olur abi hayırlı olsun

Hayırlı olsun Savaş abi beNde 65 modeli vardı 17M coupe olanı sanrooflu koldan vites arka kelebek camlı ilk arabamdı hala unutamıyorum. Hele o V motorun sesi. İnşallah ilerde bende böyle birşey toplarım 26M tek kapı direksiz. İnşaallah gönlüne göre olur.

böyle hobiler çok güzel bşi :)

güle güle kullan abi

İyi dileklerin için sağol Oktay. Valla arabadan değil CD, CD çalar bile çıkmadı :D. Şimdi kolları sıvadık, İşallah yüzümün akıyla çıkarım.
aynı cd'den arabamda yine var. yolda karşılaşırsak size de hediye etmek isterim. tam bu araçta dinlenecek bir cd... torpidoya orijinalliği bozmadan cd çalar konabilir. orijinal far camlarını da bulmak lazım. bu arabanın tadı başka olur...

Geri