Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun savş bey kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

savaş abi inşlh gönlünce olur benmde acayıp bu klasik araba sevgisi bvaşladı ama daha büyük böyle hormurtu şeklinde çalışma sesi olanlar var ya onlara bayılıyorum:)

Ahhhhh abi benim evin üç yan sokağındaydı bu araba.Her geçişimde bakardım... sahibinden.com'da da ilanı vardı. Çok hoşuma gidiyordu....Bu arabayı alıp bir güzel toplamak lazım diyordum kendi kendime... hatta bir gün arabamdaki cdlerden birini hediye etmiştim sahibine. 60-70-80ler pop ve slow müzikleri vardı içinde hoşuna gider diye... Allah'tan kıymetini bilecek birinin elinde. içim rahat :) hayırlı, uğurlu olsun...

merhaba,
dilediğiniz gibi toplar ve kordon vs. yerlerde görmek dileklerimle bu arabaların seside bir hoş oluyor.
ne kadar güzel olur bununla yağmurlu havada 2. viteste :p
Bugün yağmurun tadına vardım. Gerçekten harika bir duyguydu.:D Cam silgileri dandik olan, kaloriferi çalışmayan, cam lastikleri eski olunca yağmurla iç içeydik. Anadolu Caddesi sular içerisindeydi. Karabağlardan Çiğli'ye kadar güle güle geldim. Hanım kapıda ıslak halimi görünce " Ne o araba bozuldu da bu yağmurda yürüyerek mi geldin? Keşke yanına bir şemsiye alsaydın " dedi. Yok arabayla geldim deyince o bende daha fazla güldü. Hangimiz yağmurda araba kullanırken bu kadar gülüyoruz ki?

Ahhhhh abi benim evin üç yan sokağındaydı bu araba.Her geçişimde bakardım... sahibinden.com'da da ilanı vardı. Çok hoşuma gidiyordu....Bu arabayı alıp bir güzel toplamak lazım diyordum kendi kendime... hatta bir gün arabamdaki cdlerden birini hediye etmiştim sahibine. 60-70-80ler pop ve slow müzikleri vardı içinde hoşuna gider diye... Allah'tan kıymetini bilecek birinin elinde. içim rahat :) hayırlı, uğurlu olsun...
İyi dileklerin için sağol Oktay. Valla arabadan değil CD, CD çalar bile çıkmadı :D. Şimdi kolları sıvadık, İşallah yüzümün akıyla çıkarım.

savaş abi inşlh gönlünce olur benmde acayıp bu klasik araba sevgisi bvaşladı ama daha büyük böyle hormurtu şeklinde çalışma sesi olanlar var ya onlara bayılıyorum:)
Gökhan bence amerikan toplamak daha basit. Amerikanda bir yerden sonra parana sözün geçiyor. Parça aramak istemiyorsan, maddi durumu çok çok iyiyse Amerika'ya bu işi yapanlara bastırıyorsun parayı bir ay sonra parça kapında. Eski de olsa çıkması bol oluyor. Chevroletin parçası başka model amerikana uyabiliyor. Avrupa arabalarda parça biraz kısıtlı oluyor. Bence amerikan sefa, avrupa cefa işi.

yaşına göre süper duruyo bence savaş abi seni pek yoracağa benzemiyor şimdiden kolay gelsin

hayırlı olsun artık eskisinden daha iyi olacağı kesin..

Savaş abi allah kolaylık versin cidden çok iyi bi porje ilerde benimde aklımda böle bi projeler var hayırlısı artık;) inş. seni çok fazla üzmez ;) toplayıp enkazdan efsaneye döndüğü zamanki halinide görmek nasip eder inş. en az bende senin kadar heyecanlandım:)ondan sonra onla gezmek kadar eğlenceli bişey olamaz heralde :):)

yaşına göre süper duruyo bence savaş abi seni pek yoracağa benzemiyor şimdiden kolay gelsin
Valla Muhammet benim gözümü mekanik aksam daha çok korkutuyor. Arka kampanadan hidrolik sızıyor, frenler sola çekiyor, yolda kendi kendine :D geziniyor (rod kolları ve rodlarda boşluklar var) İç aksamda da bazı eksiklikler var. Senin bir kaç sokak üstünde 2002 stop var. Sahibi Mustafa'da bunun stop ve sinyalleri mutlaka vardır. Yolun düştüğünde bir sorarsan sevinirim. (Atasanayiden eski ford parçacısı rahmetli Ruhi babanın oğlu Ata'nın arkadaşı dersen belki hatırlar. Ankara'ya gelince zaten Şaşmaz'da uzun bir mola verecek gibiyiz.)

Geri