Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
1963fordtaunus1rp1.jpg

1963fordtaunus3zh5.jpg

1963fordtaunus4ee6.jpg

Arkadaşlar bugün bir enkaz devraldım. Şimdi diyeceksiniz ki herkes amerikan alırken sen niye fordu tercih ettin? Haklısınız ama bu arabanın bende manevi bir değeri var. İlk arabamızın aynısı. Şimdilik ufak çaplı toplama aşamasına gireceğim. 1963 model bir arabanın mekanik parça sorunu malum. Yapılacak mekanik bakımdan sonra durumu istediğim gibi olur ise o zaman kapsamlı bir kaporta boya işlemine tabi tutacağım. Özellikle İzmir ve yakın çevresinde bulunan arkadaşlardan bir ricam var. Yedek parça lazım olacak. Araç 1963 model Ford Taunus 17 M. Motor feka motoru olduğu için o konuda fazla bir sıkıntı yok gibi. İsteyen olursa aracın üzerinde bulunan LPG kitini ihtiyacı olan arkadaşlara ücretsiz verebilirim. (LPG işli değil, faturası da olmadığı için benim işletme şansım yok,ne kadar iş görür onu da bilmiyorum.)

hayrılı olsun savas abı

bunlara gözlük ford diyolardı galiba

kazasız belasız abi. hayırlı olsun

hayırlı olsun savaş abi.nihayet istediğin bir nostalji aldın.eminim en profosyonel şekilde toplar tam bir orjinal yaparsın.kolay gelsin ve tekrar hayırlı olsun :)

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Dediğim gibi öncelik hayati önem taşıyan mekanik parçaların onarımında. Şimdilik basit bir kaporta boyaya tabi tutacağım. Malum jilet gibi boya kaporta yaptırmışım, mekanik ölü olduktan sonra bir işe yaramaz. O nedenle parayı çöpe atmamak için gerçek resterasyon ilerde. Meraklıları için daha eskisi ve iyisi sizlerin olsun.

hayırlı olsun hergün görüyordum yarın göremicem sanırım aracı :)
yaşar üniversitesinin karşısında duran araç dimi bu?

Hayırlı Olsun Efsane...!

Geri