Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yoğun geçen çalışmalar sonucu 15 gün kendime ve ustalara izin verdim :). Salı günü kolları yeniden sıvıyoruz. Kalan işler; Pasta-cila, göstergelerin montesi, ufak tefek elektrik işleri, far ayarı, 1-2 günlük döşeme işlemleri; (ses izolasyonu, güneşliklerin kaplanması, emniyet kemerlerinin imali ve montajı, kapı döşemelerinin montajı) mekanik olarak; şaft balansı, makas küpelerinin ve arka bağlantılarının kontrolü, fren ayarları, rot balans ve araç muayene işlemlerini kaldı.

kolaygelsin abi:) ilk resimlere bakıyorumda ortaya sağlam bişey çıktı MAŞALLAH :D

abi kolay gelsin sendeki p5 in parçalarını bulmak herhalde zordur, p7 parçası kolay bulunuyor mu izmirde?

Son düzenleme:
abi kolay gelsin sendeki p5 in parçalarını bulmak herhalde zordur, p7 parçası kolay bulunuyor mu izmirde?

Benim araç Ford Taunus'un P3 Badewanne cinsi. Mekanik parçalar kısmen bulunuyor ama aksesuar, cam ve aydınlatma ürünleri imkansız gibi. P7'nin bazı parçalarına denk geliyorum ama Konya ve Ankara'da daha bol diyebilirim. http://www.ford-taunus.ch/index.php?page=Home bu site eski Taunuslar hakkında faydalı oluyor. 26 M efsane ama ben 23 M'i tercih ederim. Yakıt bakımında 20 M'den daha ekonomiktir. Parça ihtiyacın olursa araştırırım.

bildiğim kadarıyla almanyada buluşmalarda parçalar satılıyor, tanıdığınız varsa getirtebilirsiniz. Ayrıca şu sitede parçalar var http://www.oldcars.de/index_en.htm?gclid=CNjqkOyN1ZsCFYwVzAodEzVvKg ingilizce ve almanca resimli kataloglardan parçalara bakabilirsiniz pdf excel veya htm olarak indirilebiliyor. en iyisi sondaki pdf ler, katalogların altında fiyat listesi var. shoptan da siparişle parça alınabliyor ama denemedim.

Son düzenleme:
merhaba bu gün aracınız 3,sanayi sitesinde bir göster gecide miydi? buna çok benzeyen bir araba gördüm belki sizsinizdir diye duracaktım fırsatım olmadı

merhaba bu gün aracınız 3,sanayi sitesinde bir göster gecide miydi? buna çok benzeyen bir araba gördüm belki sizsinizdir diye duracaktım fırsatım olmadı
20-23 Temmuz tarihleri arasında İzmir dışında olduğum için tarif ettiğiniz dükkanda Mustafa Ustanın yatılı misafiri oldu. Yarım kalan birkaç küçük işi vardı onları yaptılar. Bugün evci çıkarıp kapının önüne çektim, yarın döşemeciye gidip yalıtım işlemlerine başlayacağız.

yani ordaki beyaz-kırmızı ford sizindi
çok güzel ve orjinal bir araba olmuş gerçekten

Savaş abi büyük merakla takip ediyorum.
Eğer zahmet olmayacaksa abi iş bitiminde CD ile fotoğrafları istiyorum hatta eğer Bursa'ya yolun düşerse arabanın fotoğraflarını bizzat kendim çekmek isterim.. :)

Allah Kaza Bela göstermesin.. :)

Saygılar.

Geri