Arkadaşlar bende 2005 Astra 1.4 var.Ve daha önce titreme ile ilgili sorunumla ilgili bir konu açmıştım.Ancak halen sorunumu çözmüş değilim.Forumu takip ettikçe bu durumun Astralar içi yaygın olduğunu gördüm ve çok severek aldığımk aracımdan soğudum biraz.Kaç Ustaya gittiysem her biri başka şey dedi.Araba benzinde resmen sallanıyor ve titriyor..Özellikle sabah ilk çalıştırmada bu fazla oluyor ve gaz yemiyor.Bu durum öyle çok fazla da sürmüyor.En çok 1 dakikakadar.Ondan sonra sallanmanın şiddeti azalıyor. Onun dışında gün içerisinde pek titremiyor.Zaten hemen lpg'ye geçiyor.Aracın gitmesindede sorun yok.Ve en önemliside lpg'ye geçince sorun kalmıyor.Titreyerek çalışma sadece benzinde oluyor.Bobinden diyen oldu,lpg den diyen oldu, buji,kablo,yakıt pompası ve benzeri ancak onlarda emin olamadıkları için bişey yapamıyorum.Bir ara lpg ustası enjektörden dir dedi.Serviste ustada arabayı Carbona soktu 45 dakika makinaya bağlı araba çalıştı.Rolantiyide biraz yüksek tuttular biraz.Ondan sonra araba çok düzgün çalıştı.Ama ertesi gün aynı şekilde aracım benzinde titreyerek çalışmaya devam etti.Lpg ustasıda carbondan sonra düzgün çalıştığına göre enjektördendir dedi.Birdaha servise gittiğinde tekrar soksunlar carbona dedi.Başka bir serviste de akşam üstü uğradığımda ustanın biri kesin bobindendir dedi.İyi yarın geleyim dedim.Sabah vardım onun ustası yok kesin enjektördendir dedi.Madem lpg'de yapmıyor boşver takma kafana dedi.Bende bıraktım arabayla uğraşmayı artık.Aceba bu enjektörleri söküp temizlemek mümkün değil mi.İyi bir usta bunu yapamaz mı.Yoksa bunlar çok mu hassas sökülünce bozuluyormu.Anlamadım gitti.Şu merakımı giderirseniz sevinirim.