Enjeksiyon Temizliği! (Bilgi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pamu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pamu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar boğaz kelebeği temizletecem ama kararsız kaldım bu noktada ustalara bir pas da benden olsun bakalım ne diyecekler.
1-Araçların enjeksiyon temizliğini yapan servisteki makina mı iyi iş yapar yoksa
2- güvendiğim ustam söküp temizlerse mi iyi olur
evet ustalarımıza duyurulur:)

enjeksiyon derken enjektörlermi? elle yapılacak fazla birsey yok

Genel yakıt sistemi ve boğaz kelebeği diyelim o zaman

kelebek bogazı kolayda. enjeksıyon sıstemıne carbon clean..

aracım 120000 km de. bu km ye kadar benzinliydi. şimdi tüp taktırdım. acaba. bende carbon clean yaptırsam, tüpte ki o güç kaybı geri gelir mi?

ben gecen hafta Bosch servis izmirde carbon clean yaptırdım, arabanın gaz pedalına verdıgı tepkı fark edılır bır sekılde arttı, tavsıye edıyorum...

carbon cl

carbon clean nedemektir? hangi durumlarda gerekir.faydası nedir?detaylı açıklarsanız.memnun olurum.

Boğaz kelebeğini temizlemeden mi lpg montajı yaptılar??? pes valla , sorun yaşarsınız üstadım. bize gelen aracın ilk önce boğaz kelebeğini temizleriz, sonra lpg montajına geçeriz.

aracım 120000 km de. bu km ye kadar benzinliydi. şimdi tüp taktırdım. acaba. bende carbon clean yaptırsam, tüpte ki o güç kaybı geri gelir mi?

Arkadaşım "artık tüp takdırdım" diyorsun. Yani aracını bundan sonra lpg yakıt ile kullanacaksın. Lpg enjektörlerin/elektro vanaların yeni, artık araban bunlarla çalışacak. Benzin enjektörlerine carbon clean a gerek varmı? Kaybı hissetmeyeceksin, hissetsen de geri gelmez.
Selamlar..

Geri