• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Enjeksiyon Temizleyici...

selim_cetin_19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ara 2007
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
merhabalar.Bugün shell istasyonundan benzin alırken pompacı arkadaş enjeksiyon temizleyiciden bahsetti kısaca bende tamam koy dedim.Neyse arkadaş koydu.Ama hala ne işe yarar bilemiyorum.Birde ben bunu devamlı kullnamalımıyım.Bilgisi olanlardan ricamız bizleri bilgilendirmeleri...
 
evet bu konuyu ben de merak ediyorum. ustanın biri de bana, enjeksiyo temizeyici yerine bir depo benzine bir kilo motor yağı koy daha iyi dedi. olabilir mi sizce, faydası var mıdır, kurum falan yaptırmaz mı?
 
Enjektör temizleyicileri belirli aralıklarla (2 depoda 1 ) kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim. Motorun çalışması değişti.Fakat kaliteli ve pahalı ürünleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
 
Enjektörler açısından çok fazla ümit bağlama. Bu tür ürünler benzine karışmış/karıştırılmış olan sıvılar içindir. Deponu ve yakıt sistemindeki sıvılar için tamam, ama katı partiküller için çare değildir. En sağlıklı enjektör temizliği, enjektörlerin sökülerek makineye bağlanması şeklinde yapılır.
 
ben 4 depoda 1 falan alıyorum bi sorunda olmadı ;)
 
enjektör temizliğinin en kesin çözümü sökülerek yapılanıdır ama kullanılan katkının kısmen faydası olur kaliteli olanı tercih ederseniz tabi
 
evet bu konuyu ben de merak ediyorum. ustanın biri de bana, enjeksiyo temizeyici yerine bir depo benzine bir kilo motor yağı koy daha iyi dedi. olabilir mi sizce, faydası var mıdır, kurum falan yaptırmaz mı?


:D:D daha çok görşelim diye demiştir.. kara java mı bu yaaa.
 
Geri
Üst