engellemezseniz ...................nuz yazsam kovulmam siteden dime...

arkadaslar söylemler,yazilanlar cok güzel.
dogruda dedikleriniz ama burdan bakinca durum farkli gözüküyor. adam dogru demis,almiyacagiz. bana almalari icin bir neden söyleyin?

-genc nüfus mu?zaten istedikleri kadar is gücünü direk ülkelerine alirlar...
-konummu?ne güzel iste iran,irak v.s. ile arada tampon bir ülke var,niye direk AB irana komsu olsun?
-Türkiye'nin maden reservimi?zaten istedikleri gibi isletip,götürüyorlar...

e o zaman ne?hic bir neden yok...
bosuna hayalde kurmayalim,almayacaklar...

bizim yine kendimize faydamiz var,biz calisalim,güclü olursak,kasalarimiz parayla,altinla dolarsa zaten yalvarirlar ama su an gözüken köy klavuz istemiyor...

arkadaslar söylemler,yazilanlar cok güzel.
dogruda dedikleriniz ama burdan bakinca durum farkli gözüküyor. adam dogru demis,almiyacagiz. bana almalari icin bir neden söyleyin?

-genc nüfus mu?zaten istedikleri kadar is gücünü direk ülkelerine alirlar...
-konummu?ne güzel iste iran,irak v.s. ile arada tampon bir ülke var,niye direk AB irana komsu olsun?
-Türkiye'nin maden reservimi?zaten istedikleri gibi isletip,götürüyorlar...

e o zaman ne?hic bir neden yok...
bosuna hayalde kurmayalim,almayacaklar...

bizim yine kendimize faydamiz var,biz calisalim,güclü olursak,kasalarimiz parayla,altinla dolarsa zaten yalvarirlar ama su an gözüken köy klavuz istemiyor...

Tamamen katılıyorum!Yavaş yavaş teknoloji üretmeye başladık, eğer bu işi hızlandırabilirsek diğer Türk Cumhuriyet'lerine de teknoloji satarak oldukça büyüyebiliriz.Şu anda hiç bir şey know-how kadar para etmiyor.Önemli olan yeni fikirler üretip kimsenin daha önce yapamadığını yapmak, üretemediğini üretmek.Daha sonra da bunları dünyaya pazarlamak.Ne kadar çok komşu, o kadar çok pazar, bunu çok iyi kullanmalıyız.Bugüne kadar komşularımız bize problemden başka birşey yaratmadı, artık bunu tersine çevirip bulunduğumuz stratejik konumu avantaja dönüştürmeliyiz.İlk madde değil, bitmiş ürüen satan bir devlet olmalıyız.İşte o zaman biz AB'ye değil, AB bize muhtaç olur.Bunu lojistik açıdan bizim kadar avantajlı olmayan 1,5 milyarlık Çin yapabiliyorsa bizim çok daha rahat yapmamız gerekir.

Tamamen katılıyorum!Yavaş yavaş teknoloji üretmeye başladık, eğer bu işi hızlandırabilirsek diğer Türk Cumhuriyet'lerine de teknoloji satarak oldukça büyüyebiliriz.Şu anda hiç bir şey know-how kadar para etmiyor.Önemli olan yeni fikirler üretip kimsenin daha önce yapamadığını yapmak, üretemediğini üretmek.Daha sonra da bunları dünyaya pazarlamak.Ne kadar çok komşu, o kadar çok pazar, bunu çok iyi kullanmalıyız.Bugüne kadar komşularımız bize problemden başka birşey yaratmadı, artık bunu tersine çevirip bulunduğumuz stratejik konumu avantaja dönüştürmeliyiz.İlk madde değil, bitmiş ürüen satan bir devlet olmalıyız.İşte o zaman biz AB'ye değil, AB bize muhtaç olur.Bunu lojistik açıdan bizim kadar avantajlı olmayan 1,5 milyarlık Çin yapabiliyorsa bizim çok daha rahat yapmamız gerekir.

çok doğru söyledin arkadaşım

Yıl 2050. AB Komisyonu Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye
heyecanla girer:
-Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları AB'ye alacakmıyız?
AB Başkanı:
-Yok canım, henüz olmaz. Git, duyur, Tüm Türkiye İngilizce konuşacak,
Türkçe'yi yasaklıyorum.
-Efendim onu 5 sene önce yaptılar. Hatırlamıyor musunuz?
-O zaman söyle Kıbrısı versinler..
-Efendim onu da 40 sene önce verdiler zaten...
-O zaman söyle güneydoğuya özerklik versinler.
-Aman efendim, Türkiyede güneydoğu mu kaldı, 2020'de bağımsız devlet
oldu ya orası zaten.
-O zaman söyle (sözde)ermeni soykırımını tanısınlar.
-Efendim, sadece ermeni değil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna,
Moldova soykırımını bile tanıdılar, hatta Çanakkale savaşından dolayı
İngiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykırımını bile tanıdılar ya.. nasıl
unuttunuz.
-Hmm. O zaman söyle, kokoreç yasaklansın.
-Aman efendim, onu yemeyi 2007'te bıraktılar.
-İsa aşkına, ya ne bileyim? Kınayı yasaklayın, yakamasınlar.
-Ooooo. Beyefendi.Onu da çoktan bıraktılar.
AB Başkanı düşünüp taşınır ve;
-EEEE...DAĞITIN O ZAMAN AVRUPA BİRLİĞİ'Nİ...

Alırlarmı :confused: alalmazlarmı :confused: Almazlar.
Sömürü düzeni yolunacak kaz varken kendini bundan mahrum edermi:confused:
Ağlayan bebeğe bazıları nasıl yalancı meme verilerse bu sözde medini ülkeler bunu yapıyorlar. AB topluluğuna şöyle bakmak lazım bunlar cumhrriyetçimi yoksa diktetörmü. ABD nin güdümünde ki AB devletleride Bana göre sermayeder lobi şirketlerinin diktetörlüğünü yapmaktadırlar.dünyada gelişen olaylar turuncu devrimler vs ler hiç bir zaman tesdüfi değildir. Bu gün bize zaman zaman dayatılan kürdistan haritaları yanlışlıkmı. ABD nin pkk koorditatı olan general bile ayni zamanda bir yahudi silah şirketinin koordinnesinide sağladığı açıklandı. AB nin genel kurmay başkanları konuşunca yönetime müdahale sayılmıyor. Benim ülkenin genel kurmay başkanı konuşunca tersi oluyor. pkk nın neden çözüme ulaşmadığını çok iyi değerlendirmek lazım.Yazılacak çok şey var fakat iş siyasete döküleceğinden yazılmaması da gerekiyor.:(

Son düzenleme:
ya avrupa birliğine girmek isteyen varmı anket açıcam.

Bennnnn

danimarka-norveç-isveç dolaylarında işlerim var;):):)

danimarkada ne işin var abi aklıma gelen se isvec e düşsün işin.

Geri