en yakın arkadasınız arkanızdan konuşsa ne yapardınız?

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar:confused: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ne konuştuğuna bağlı..

asılsız bı mevzu cıkarmıs kendı kendıne ve arkamdan konusuyomus sağda solda:D sımdı ne desem dıye dusunuyorum?hıc böle bısey basıma gelmedi:eek:

hacım açık açık konuşcan.Bugün arkandan konuşan yarın arkandan iş çevirir.

dragon' Alıntı:
Ne konuştuğuna bağlı..
+kulaklarımla duymadıgım sürece inanmam araştırır sonuca ulaşamazsam en son direk yüzüne söylerim.ne konuştuguna baglı olarakda arkadaşlık bagımı koparabilirim.

sessiz kalıp baglantıyı kesmek en dogru yol olur dıye dusunuyorum...

Yüzleşirdim yüzleştirdimm...

HAHAHAHAHA ...DAHA YENİ YEPYENİ BAŞIMA GELEN BİR OLAY ..

( HEM DEDİKODU YAPTI,HEM ONA VERDİĞİM SIRRI BAŞKASI İLE PAYLAŞTI,HEM ARKAMDAN KONUŞTU,SAHİP OLDUKLARIMI KÜÇÜMSEDİ )

NE YAPTIĞIMA GELİNCE ; KENDİ İÇİMDE ONU ALLAH'A HAVALE ETTİM...GÖZÜMDE Kİ BÜTÜN DEĞERLERİNİ RESETLEDİM..ONUN SEVİYESİNE İNMEDİM BİLE ....HESAP BİLE SORMADIM ....YAĞMURLU HAVADA SU BİLE VERMEM 1 BARDAK...ALLAHINDAN BULSUN DEDİM..KAPIMDAKİ ZAVALLI " KÖPEK " BİLE BENIM İÇİN ONDAN DAHA DEĞERLİ DURUMA GEÇTİ BİR ANDA..

HAHAHAHAHAHAHAAH :D

NighTFLighT' Alıntı:
HAHAHAHAHA ...DAHA YENİ YEPYENİ BAŞIMA GELEN BİR OLAY ..

( HEM DEDİKODU YAPTI,HEM ONA VERDİĞİM SIRRI BAŞKASI İLE PAYLAŞTI,HEM ARKAMDAN KONUŞTU,SAHİP OLDUKLARIMI KÜÇÜMSEDİ )

NE YAPTIĞIMA GELİNCE ; KENDİ İÇİMDE ONU ALLAH'A HAVALE ETTİM...GÖZÜMDE Kİ BÜTÜN DEĞERLERİNİ RESETLEDİM..ONUN SEVİYESİNE İNMEDİM BİLE ....HESAP BİLE SORMADIM ....YAĞMURLU HAVADA SU BİLE VERMEM 1 BARDAK...ALLAHINDAN BULSUN DEDİM..KAPIMDAKİ ZAVALLI " KÖPEK " BİLE BENIM İÇİN ONDAN DAHA DEĞERLİ DURUMA GEÇTİ BİR ANDA..

HAHAHAHAHAHAHAAH :D

bende senın dusundugunu dusunuyorum,bı ınsana en buyuk ceza muhattap olmamaktır dıyorum o zaten kendı sucunu bılıyo...arkadasın söledıgı gıbı bende dusundum yuzlesmeyı ve yuzlestırmeyı,onun sevıyesıne ınmemek en dogru secım olucagına karar verdım,kem kum edeceklerı belli...yıllardan berı yanımızda kardesımız dedıgımız adam böle yaparsa baska ne yapmaz...:confused:

ÜZME KENDİNİ BİZ KOYNUMUZDA NE YILANLAR BESLEDİK...GÖRDÜK ÖĞRENDİK,DUYDUK........AMA UNUTTUK..
UNUT GİTSİNNNNNNN
ÜZME KENDİNİ DE !! HEP OLUYO BU TARZ ŞEYLER !!

Geri