En sonunda buda oldu elktronik blow off apaçilere gün doğdu :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:):):):) hemen sipiraşi veriyorum haha :D:D

her devirde aynı sesi verdiği için pek bi albenisi yok :)

Gercekden verdıgı ses ıgrenc , hıc taktırma daha iyi yanına orjınal bı blow offlu arac geldıgını dusunursek cok komık duruma duser bu elektronıkler..

bu konuyu hiç hatırlatmasaydın turboda kapaze oldu ele ayağa düştü bi şekli bir endamı vardı... taktıranları duyunca kafamı diğer tarafa çeviriyorum:)))))

ama taklitler aslını yüceltir:)

Uzun zamandır olan bişey. Araştırmasını yapmıştım tweeter'lar kullanılarak yapılıyormuş. tamamen gereksiz. Blow off un kendi sesinin yanında sönük kalır :)

Uzun zamandır olan bişey. Araştırmasını yapmıştım tweeter'lar kullanılarak yapılıyormuş. tamamen gereksiz. Blow off un kendi sesinin yanında sönük kalır :)

benim tahminim gene hava sıkışma sesi veriyor bu suni olarak yapıyor galiba :) yani içinde basit bir devre falan vardır basit bir tetiklemeyle dışardaki havayı emip sıkıştırıp turbo sesi olarak sıkıştırıp tekrar dışarı veriyordur diye düşünüyorum tamamen elektronik basit bir sistemle bu yapılabilir sanırım :))

benim tahminim gene hava sıkışma sesi veriyor bu suni olarak yapıyor galiba :) yani içinde basit bir devre falan vardır basit bir tetiklemeyle dışardaki havayı emip sıkıştırıp turbo sesi olarak sıkıştırıp tekrar dışarı veriyordur diye düşünüyorum tamamen elektronik basit bir sistemle bu yapılabilir sanırım :))

İlk çıkanları tweeter'lıydı belki bu farklıdır bilemiyorum.

Çok komik :)

Geri