En Komik Türk Filmi ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kemal Sunal ve Şener Şen'in oynadığı bütün filmler diyebilirim. Kemal Sunal'ın:"Tokatçı" filmi en sevdiğim komedidir..

Cuneyt Arkinin Malkocoglu filmlerininde hakkini yemeyelim:)

sakar şakir filmin başında muavini çekip düşürüyo ya (bu arada her yer kupkuru muavinin düştüğü yer çamurlu) bide diyo ya hayırdır lan mustafa işimi bırakıyon

Zeki Alasya-Metin Akpınar. Aslan bacanak. Bitirim şoför Zeki Alasya'nın kahvede korkudan altını ıslatması.

kemal sunalın filmlerini 50 kere izlesem yine gülüyorum birkaçtane dandik filmi hariç hemen hepsine çok gülüyorum rahmetli yadigar ejder ve dolap osman rolündeki arkadaşta varsa o filmde tamamdir favorim atla gel şaban(minibüsteki şiki şiki baba kasedi dedikoducu teyze poşette paça taşıyan amca gözümün önüne geldikçe hala gülüyorum) birde korkusuz korkaktı galiba öleceğini zannedip mafyaya ve patronuna kafa tuttuğu film:)

Kemal Sunal Tokatçı :saplak:
aklıma ilk gelen

kemal sunalın filmlerini 50 kere izlesem yine gülüyorum birkaçtane dandik filmi hariç hemen hepsine çok gülüyorum rahmetli yadigar ejder ve dolap osman rolündeki arkadaşta varsa o filmde tamamdir favorim atla gel şaban(minibüsteki şiki şiki baba kasedi dedikoducu teyze poşette paça taşıyan amca gözümün önüne geldikçe hala gülüyorum) birde korkusuz korkaktı galiba öleceğini zannedip mafyaya ve patronuna kafa tuttuğu film:)

super ya bencede bu
ergın abı lısede sıraların arasında sureklı bunun tıplemesını yapardık vay be

teşke yeşil çam olmeseydi :(

butun kemal sunal filmleri:)

Geri