En iyiler listesi

falcon_78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Test ölçümlerinin iyileri ve kötüleri... İlk bölüm: Fren

Lisansör dergimiz Auto Bild her yıl yaklaşık 500 otomobili test ediyor. Bu da yıllık 100 binin üzerinde test kilometresi ve binlerce test ölçümü anlamına geliyor. Hızlanma, fren mesafesi, tüketim, gürültü, ağırlık, iç boyutlar... Yani bilgisayarlarımızın harddisklerini dolduran tam bir veri bombardımanı. Ancak bu ölçümler, gerçekten ilginç istatistikler çıkarmak için de iyi bir kaynak. Burada ortaya çıkan bazı sonuçlara bizler bile şaşırıyoruz. Yazımızın bu ilk bölümünde, bir yıl içinde testlerimize konuk olan otomobillerin 100-0 km/s fren mesafelerini derledik.

autoshow dergisinden alıntıdır

http://www.autoshow.com.tr/en-iyiler-listesi-HaberDetay/653.aspx

insignia nin sonucu guzelmis gercekten...

evet frenlemede OPEL ön planda

frenlemede 3 .sırada
parche ve mercedes 34.2 metre
bizim yavru 34.3 metree

İnsignia 2.8 T OPC yi orta sınıfta yazmışlar.

Fiyatı 159.923 TL (http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/kasimfiyat2010.pdf)

Bu şartlarda, biz ölelim valla...

Neyse, POLO baya iyimiş, tüm sınıflarda neredeyse liste başı denebilir.

Eski kasasında baz versiyonunda ABS bile yok diye çok kızardım DOĞUŞ OTO ya, ama Wolkswagenin donanımı zayıfta olsa, işçilik kalitesi, performansı vb. hususlarda her zaman tatminkardır. (benim şahsi düşüncem tabii)

Neyse, POLO baya iyimiş, tüm sınıflarda neredeyse liste başı denebilir.

Eski kasasında baz versiyonunda ABS bile yok diye çok kızardım DOĞUŞ OTO ya, ama Wolkswagenin donanımı zayıfta olsa, işçilik kalitesi, performansı vb. hususlarda her zaman tatminkardır. (benim şahsi düşüncem tabii)

işçilikte almanların üzerine yok

İnsigniadan şaşırılmayacak sonuç araba iyi yahu..

evet frenlemede OPEL ön planda

frenlemede 3 .sırada
parche ve mercedes 34.2 metre
bizim yavru 34.3 metree

porsche mercedes ve OPEL gercekten guzel... dediginiz gibi ali abi almanlarin ustune yok :)

nasıl olurda güvenliğe bu kadar önem vern bi markann premium aracı o seviyede olur anlam veremedim s80 38m bmw de

Geri