en iyi lastik hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en iyisi ve en uygunu bridgistone turanza'dır

Kesinlikle Katılıyorum bende Turanza Aldım ,

İki lastiginde eksileri

Michelin yumuşak lastik gzel lastik ama çabuk yarılan bir lastik sert bi yere girersen yarılır kalır ,
Bridgestone turanza , cabuk sertleşiyor ama güzel lastik

bizim yollar için en iyisi pırelli p zero nero dur performans lastiği yol tutuşu mükemmel çabuk ısınır spor araçların kullandığı lastiktir araştırabilirsiniz michelin bizim yollara göre değil otoban olacak kullanacaksın ferrari de p zero kullanır

Michelin-Dunlop..

bundan önceki lastiğim pirelliydi tutuşu sıfır aynı zamanda çok ses yapıyordu artık ıslak zeminlerde kaymaktan bıktığım için 3 ay kadar önce michellin ile değiştirdim. çok memnun kaldım sessiz ve konforlu bende tavsiye ederim ama lastiği aldığım firma toyo içinde çok iyi şeyler söyledi artık karar kullananın

hepsi birbirinden güsel valla teknoloji geliştikce kendilerinide geliştiiro firmalar oyüzden ayakta kalabilmek için en iyisini en güselini üretmeye calısıolar

ben kullanmadım ama toyo için çok iyi lastikdir diyolar

toyo nun ıslak zemin performansı 0 :) durdurabilene aşk olsun ben çok çektim acıkcası :D

buna benzer konu çok var sitede biraz okuyalim lütfen okudukça daha cok yeni bilgiler edindim şahsen lastiğe gelince michelin tavsiye ederim.

Aracınızın marka model,lastik ebatı,jant ebatı gibi biglilerini,veya almak istediğiniz lastik ölçülerini söylerseniz daha yardımcı olabilirim...
merhaba. 175/70/13 cant ebatları. 1.6 otmatik gl. astra f. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri