En degerli arazi zorlunun oldu AMA?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
--CORSA--' Alıntı:
Ama şöle bi durum var eğer Central Parkımız olsaydı emin ol şarapçılardan balicilerden geçilmezdi ordan.. ne yazıkki! yanlış anlaşılmasın bende yeşili sewen bi insanım ama bizim toplumumuz adam olmaz!!!!...

banliyo trenleri hirsizdan, kaldirimlar kapkaccidan, issiz yerler sapiklardan, yeralti gecisleri serserilerden gecilmiyor.. bu liste daha uzar gider.

+bizim toplumumuz adam olmaza katilmiyorum. bizim toplumumuz dünyadaki en yüce toplumlardandir. sadece biraz egitim ile emin ol dünyayi inletiriz.
almanyada oldugum icin bir kiyaslama yapmak istiyorum.

sayet almanyanin komsularini söyle degistirseydik:

fransa yerine irak
isvicre yerine suriye
avusturya yerine iran
hollanda yerine ermenistan

o zaman sen almanyayi gör. cünkü sosyoekonomik yasanti calkalaninca toplumdada sapmalar oluyor.

bizim toplumumuz yüce bir toplumdur ve adam oglu adamdir...

alpasch' Alıntı:
banliyo trenleri hirsizdan, kaldirimlar kapkaccidan, issiz yerler sapiklardan, yeralti gecisleri serserilerden gecilmiyor.. bu liste daha uzar gider.

+bizim toplumumuz adam olmaza katilmiyorum. bizim toplumumuz dünyadaki en yüce toplumlardandir. sadece biraz egitim ile emin ol dünyayi inletiriz.
almanyada oldugum icin bir kiyaslama yapmak istiyorum.

sayet almanyanin komsularini söyle degistirseydik:

fransa yerine irak
isvicre yerine suriye
avusturya yerine iran
hollanda yerine ermenistan

o zaman sen almanyayi gör. cünkü sosyoekonomik yasanti calkalaninca toplumdada sapmalar oluyor.

bizim toplumumuz yüce bir toplumdur ve adam oglu adamdir...

Kusura bakmayın adam olmaz dediğim zaman biraz genel oldu ama ben bu serseriler ve onlara benzer insan sıfatındakileri kastetmiştim.

İstanbul da yaşamak gerçekten zor iş ! :(

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Butür haberleri duydukça şehir dışına kaçmaya daha da sıcak bakıyorum..İzmir Tire ye yerleşeceğim..Nası bilen varmı oraları ? (:

sen oralısın galiba abi:D

bu hükümet sata sata bişey bırakmadı, bakalım gelenler neyi satacak:D

alpasch' Alıntı:
En değerli arazi Zorlu'nun olduKarayolları Genel Müdürlüğü'ne ait ve kamunun önemli arazilerinden biri olan İstanbul Levent'teki 96 bin 505 metrekarelik arazinin satış ihalesinde en yüksek teklifi 800 milyon dolar ile Zorlu verdi.

buraya kadar haber normal. Fakat ben baska birseye deginmek istiyorum.
istanbulda zaten cok az olan yesil alanlarda satiliyor. ya sonra?levette orasi satilmayipta yesil alan olarak korunsaydi daha iyi olmazmiydi? avrupada tüm kentlerde sehirlerin merkezlerinde parklar,yesil alanlar vardir. fakat istanbul? 12 milyonluk bir sehir. cocuklar nerde oynuyacak? yazik ne diim.....

söylediklerinde tamamen haklısında kim düşünür "sümüklü sokak bebelerini" zaten zengin bebeleride mc donaldslarda eğlence merkezlerinde oynar tatilyalarda sokaktaki park "sümüklü bebeler" içindi.bizim burda saolsun turgut altınok sadece parkbahçe görselliğe çalışır hiç altyapı yapmaz.keçiörende her 3 çocuğa 1 park düşüyo diyebilrim:kop: dostum burası TÜRKİYE işte belki uzaktasın memleketimizden ama duyuyosundur elbet her karışının gavurlara satar olduk.umarım yeni seçimlerde halk bunu göz önğnde bulundururda daha fazla GLOBALLEŞMEDEN özümüze tekrar döneriz...
tabii benim sahsi görüsüm...

06bb2655' Alıntı:
söylediklerinde tamamen haklısında kim düşünür "sümüklü sokak bebelerini" zaten zengin bebeleride mc donaldslarda eğlence merkezlerinde oynar tatilyalarda sokaktaki park "sümüklü bebeler" içindi.bizim burda saolsun turgut altınok sadece parkbahçe görselliğe çalışır hiç altyapı yapmaz.keçiörende her 3 çocuğa 1 park düşüyo diyebilrim:kop: dostum burası TÜRKİYE işte belki uzaktasın memleketimizden ama duyuyosundur elbet her karışının gavurlara satar olduk.umarım yeni seçimlerde halk bunu göz önğnde bulundururda daha fazla GLOBALLEŞMEDEN özümüze tekrar döneriz...
tabii benim sahsi görüsüm...

ben ankarada 8 sene okudum. benim zamanimda keciören belediyesinin edp mi eft mi ne böyle özel araclari vardi. gece gezerlerdi. tuttunu döverlerdi. hala varmi? keciören acaip ya. mübarek niagara olmus...

benim lise ankara anadoluydu, hemen diskapida. etlikten bendderesine giderken. cincin'e gitmeden soldaydi :D

ankara park konusunda iyi. yol refrüsleri bile park olmus...
ama istanbulda zaten bosyer yok, olanda satiliyor. kizdim :mad:

o bölgede artan devasa yapıların bölgenin alt yapısına ve ulaşım durumuna ne gibi zaralararı olacak zaten sıkışık olan trafiği ne olacak + mashattanda geliyor.

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Butür haberleri duydukça şehir dışına kaçmaya daha da sıcak bakıyorum..İzmir Tire ye yerleşeceğim..Nası bilen varmı oraları ? (:

İsabetli bir karar vermişsin. Mükemmel bir yer. Uygun zamanında gidipte görürsen Kararının yerinde olduğunu anlamışolursun. Tek dez avantajı izmire biraz uzak olması oda enfazla 75 veya 90 dakika oluşu. hayırlısı olsun.:good:

alpasch' Alıntı:
ben ankarada 8 sene okudum. benim zamanimda keciören belediyesinin edp mi eft mi ne böyle özel araclari vardi. gece gezerlerdi. tuttunu döverlerdi. hala varmi? keciören acaip ya. mübarek niagara olmus...

benim lise ankara anadoluydu, hemen diskapida. etlikten bendderesine giderken. cincin'e gitmeden soldaydi :D

ankara park konusunda iyi. yol refrüsleri bile park olmus...
ama istanbulda zaten bosyer yok, olanda satiliyor. kizdim :mad:
o senin dediğin keçiören yıkıcı tim."A takımı" deniliyor ve turgut altınokun kurdurduğu bir tim.eskiden keçiörende çokkk eskilerdeymiş keçiörende içen sızan laf atanlar olurmuş.bunlara bir önlem olarak kurulmuş.aslında biyandan bakarsan çok güzel biolay kız arkadaşınla elele gezersin laf atan olmaz,içki içip dışarılarda zarar verenler olmaz,kapkaç olmaz,tinerciler asla barınamaz "A takımı" na bırakmadan biz kendi mahallemizde yok ederiz böylelerini.aslında bu yönlerden temiz toplum açısından güzel bir uygulama ama işte yasadışılığı var meşru değil malesef...

olay şöyle gelişiyor.taşkınlık yapan kişiler tespit edilir 1 yada olayın büyüklüğüne göre 2 toros-kartal karışımı araç olay yerine polisten önce varır.rivayete göe 1 aracın içinde 9-10 yıkıcı tim elemanı olurmuş(bana anlatılanlar böyle doğrumu bilemem).taşkınlık yapanları kuytuya götürüp bigüzel dövüp olay gerine tekrar geri bırakırlarmışki poliste görevini yapsın sorgusunu alsın:kop: :kop: :kop:

06bb2655' Alıntı:
olay şöyle gelişiyor.taşkınlık yapan kişiler tespit edilir 1 yada olayın büyüklüğüne göre 2 toros-kartal karışımı araç olay yerine polisten önce varır.rivayete göe 1 aracın içinde 9-10 yıkıcı tim elemanı olurmuş(bana anlatılanlar böyle doğrumu bilemem).taşkınlık yapanları kuytuya götürüp bigüzel dövüp olay gerine tekrar geri bırakırlarmışki poliste görevini yapsın sorgusunu alsın:kop: :kop: :kop:

aynen öyle ama o kadar eski degil 1995 senesinde felan vardi hatirladigim. fakat genelde 4-5 kisi oluyordu bir arabada ve torostu araclar (station) birde plakalarinin harfli kismi hep ayniydi ept gibi bir seydi.. 06 epd 45 gibi

arada tipini begenmediklerinede dalarlardi. o zamanlar turgut altinok akpli degildi..

Geri