En çok arıza veren araç vectra b mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullanmayı bildikten sonra bi arıza çıkarmaz hiç bi araç...

ufak tefek sorunlar oluyo yaşına göre normal olsa gerek. piyasada da fazla olduğu ve ucuzluğundan dolayı her kesimin eline düştüğü için sıkça vectra görebilirsiniz sanayide..

hor kullanılmış ise her araç sorun çıkartır.alalı 5 ay olacak nerdeyse,78 bin km de aldım.çok memnunum hergün daha çok seviyorum arabamı.piyasada çok vectra görüyorum ayakta zor duruyor sanki.gerçekten acıyorum.böyle kullanılır sonra bunlar sorunlu diyip atılır bizim memlekette

vectra b 2000 motorlar en cok arıza veren araçlardan basta gelıyor cunkı vaktı zamanında cok tutuldu yogun tlep oldu ve tofaş ınıp opel vectraya bınıldı sımdıde yorgun dustu araçlar. ustune ustun bırde lpg takıldı. bırazda kaderınde var arıza, ama vectra b 1.6 motorlar 2000 lere göre daha az arızalanıyor.
neredeyse hıc arızalanmayanda toyota corollalar..

Son düzenleme:
Aracı sıfır aldım ve çok şükür rutin bakımları dışında, arıza kaynaklı hiç bir müdahale olmadan biniyorum. Şayet siz ona değer verirseniz o da size veriyor. Bana göre;
1. Sayıca focuslara göre daha fazla olması,
2. Araçlarını hor kullanan tiplerin bu araçlara yoğun ilgi göstermesi ve daha ulaşılabilir olması,
3. 2. el araçlarda, (forumda usta tavsiyelerinde bile var) ''şayet aracı satacaksan yan sanayi taktır ya da şöyle yap idare eder'' türünden işlemlerin alım satım kültürümüzde yer alması, alan kişilere bilgi verilmemesi sebebiyle sonradan çıkan sıkıntılarla karşı karşıya kalarak pirincin taşını ayıklamaları.
4. Toyota motorlarında genel kabul sorunsuz olduklarıdır.

bendede b2 var. fazla sorun yaşamadım.. ama ayaşasam bile bende vectra bir tutuku yaptırıp tekrar binerim..

Aracı sıfır aldım ve çok şükür rutin bakımları dışında, arıza kaynaklı hiç bir müdahale olmadan biniyorum. Şayet siz ona değer verirseniz o da size veriyor. Bana göre;
1. Sayıca focuslara göre daha fazla olması,
2. Araçlarını hor kullanan tiplerin bu araçlara yoğun ilgi göstermesi ve daha ulaşılabilir olması,
3. 2. el araçlarda, (forumda usta tavsiyelerinde bile var) ''şayet aracı satacaksan yan sanayi taktır ya da şöyle yap idare eder'' türünden işlemlerin alım satım kültürümüzde yer alması, alan kişilere bilgi verilmemesi sebebiyle sonradan çıkan sıkıntılarla karşı karşıya kalarak pirincin taşını ayıklamaları.
4. Toyota motorlarında genel kabul sorunsuz olduklarıdır.
:alkis: :alkis: :alkis:

aracın ilk sahibi değilseniz sorunlarla baş etmek mümkün değil... kullanım çork farkediyor. vectra hor kullanılmışsa toparlamak neredeyse mümkün değil ama diğer araçlarda budurum pek yaşanmıyor sanırım..

arabaya değer vermezsen ona bakmazsan araba seni üzer.ama bakarasan aksine seni mutlu eder

Geri