Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bugün öğleden sonra sameti ziyaret ettik herkese selamı var fotağraf makinası ve telefonla girmek yasak olduğundan foto çekemedim ama iyi görünüyordu üstü biraz topraklıydı eğitimdeymiş azda olsa yırttı eğitimden
bu arada burası artık cok sıcak:S
havalar düzeldi yanıyoruz yauu
bu hafta içi onbaşılık sınavı oldu
sınavdan gectim spordan gectim(nasıl o kadar sınav cektim bende bilmiyorum ama cektim)
yani kolumuza pırpır hakkımızı aldık artık burdan cıkarken kolumuza pırpırı takıp cıkıcaz :]....
hepinizi özledim ama askerlik işte napalım sürünüyoruz her saat
Midenee et girince tabee sesinde iyi gelioduuu oyhh yanına mangalda köz domatess dimi bide onu özledindi Canım benimmm yaaa hazır vietnam modundan çıkmış devrek ehh sende pırpırları almışsın (eski adı hülya avşar dudakları imiş bu arada öğrendim ) bunu kutlamaya mutlakaa gelmeliii..içelim güzelleşelim
NEOooo valla iyi bildinn hakkeeetten biraz bıyık ekledikmi tam recep ivedik ninesii olur benden ama Ben Aysel Gürel liği tercih ederim he he..
Kuzummm sen sayma biz sayıyoruz burda sayılı günnn geçeerrr...""