Samet, nöbet tutmuyorum diyordun, bugün aradık nöbetten geldin...Ne işler çeviriyosun yine anlayalım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kuzummm şafak 267,,,
dün poolda bahçede kulaklarını çınlattım çınıl çınıl kızmadın dimi...Bu günde bizimkilerle çınlatcaz kulaanı bilesin."
2+1hee. çın çın çın. yalnız çarşı çıkma cezası almış 2 hafta daha iptalmiş çarşısı yazık bu samete yaw geçmez olm bitmez bu askerlik
gelmeyin gelmeyin VALLA uzun yol ne gerek var yorulmaya birkaç saat için"Kuzumm canım benim özledim seni..şafak oldu 256 ama izin ne zaman asıl önemli o ? yada bizmi gelsek ?"
Samet, zaten mühebbet yemişsin (256) sakın bi de izin alıp hayatını iyice karartma...
Zaten biz gelicez..Araya Ramazan girdi, çıkar çıkmaz...Tabii bir de şu kuzun yerinde sabit durursa...
kendi adına konuş leyynnSevda, iki gün yerinde dur da Samet'i ziyarete gidelim, sonra yine nereye istiyorsan gidersin...
Samet, sen izine gelince bi Sırbistan'a gitmemiz gerekecek...Dimi Sevda hanım...?!
saol kardeşim benim yaa nöbette aradıakşam aradım ama ulaşamadım. bu akşam yine ararım.
bu arada şafak bişi kalmadı sadece 253
Gelsin gelsin...Tertipleri çıkarken arkalarından su döker artık...
yok nöbetten gelmedim nöbetteki telefona bağlattım arkadaşın diyinceSamet, nöbet tutmuyorum diyordun, bugün aradık nöbetten geldin...Ne işler çeviriyosun yine anlayalım..
248 samet bayram geçsinde geliriz ya. olm senin için aslında değil biz gezmek istiyoruz