Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi telefon açsak evde ders çalışıyom der, ama bahçeliye git kesin görürsünHehe serhaaaaaaaaaan nerdesin bak neler diolar sana yaaa :]]]]]]
Ben hürgeneralim olumolm o değilde serhan senin askerliği merak etmeye başladım nasıl olur die![]()
Önemli olan bizi soydurmasınlar Bora neyhhseeeSerhan'a patates soydururlar büyük ihtimal :]
Şu an gişede gördüklerin benim istemediğime tenezzül edenler diyelim Kadir'impuhahaha normal. adam üniversite bitirdi sözde müfettiş olacam die gişeye bile almıyolar![]()
Gişeyle işim olmaz kafa göz dalarım AlimallahHatunları alıolar gişeye serhanı kim ne yapsın :]
Yaw Kadir'izim de bitti yaşasın Ramiz dayı diyorum halasözde yine girdi sınavlara ama yine bi ses soluk yok. yok bu herifi almayacaklar. bide daha askerlik var. iyice elimizde kaldı bu yaw
Arıyorum arıyorum.Kocaya vermek lazım artık o zaman hayırlısıyla bi kısmetini bulup![]()
Yettim gari...Hehe serhaaaaaaaaaan nerdesin bak neler diolar sana yaaa :]]]]]]
Uleynnn işte geldim burdayım bahçelideydim deşimdi telefon açsak evde ders çalışıyom der, ama bahçeliye git kesin görürsün![]()