En avantajlı kredi kartı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar her ay ortalama 5 bin tl lik akaryakıt almak için bonus-diğer ödülleri-yıllık ücreti yönünden en avantajlı kredi kartı hangisi ?

Teb total bonus

total'de %5 indirim sağlıyor.

Finansbankda da vardi ama suan hatirima gelmedi hatta her yakit alimimda bana msj geliyo 4. Yakit aliminda iyi puan veriyodu arastirir burda paylasirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Bana göre kredi kartları ne şekilde olursa olsun yontulmamış kazık... hazırda bekliyor sadece tökezlemen yeter bak ökezle ne numaralar çıkacak :)

Ben benzini genelde axcess ile alıyorum ama oda kullandığım tek kredi kartı...
maaş müşteri olduğum için bonus var ama vergi ödemek dışında işlem yapmadım. ama opetten akaryakıt alınca mesaj geliyor... opet world mı ne var galiba bundan alsanız şu kadar indirim olurdu diye...

yakıt olarak teb total anlaşması en avantajlısı sanırım. birde babama world'den 4 75 tl üstü alışverisinizde 50 tl parapuan falan diyor oda mantıklı aslında...

şirket üzerineyse araç taşıtmatik kullanın bence.Firmadan firmaya göre değişiklik göstermekle beraber %5 ile %7 arasında indirim alabilirsiniz.

yapı kredi opet world kart 1000 tl ye kadar % 3, 1000 tl üzeri % 5 puan kazandırıyor. tabi bu puanları sadece opette yakıt alımında kullanabiliyorsunuz. Bundan ayrı olarak normal alışveriş worldpuanıda kazndırıyor. Kart aidatı sene sonunda bir defaya mahsus alınmak üzere şu anada 75 tl dir. Ama ben opetten yakıt almadığım için pek kullanmıyorum. Umarıö faydalı olmuştur.

Valla aslında keçke hiç kullanamasak ama hayatımıza çok fena girmişler, çıkaramıoyurz kredi kartlarını. Ben Paraf ve Bonus kullanıyorum, Opet bonus ile sürekli 4 defa 75 tl ye 45-50 tl bonus veriyor kampanyası yapıyor, yani yılda 3 4 defa yapıyor. Paraf ise benzer şekilde bazı firmalarla aynı şekilde kampanya düzenliyor. Yukarda arkadaşların dediği Opel world kart mantıklı gibi ama opetin taşıtmatiğini alırsanızda sanırım biraz bişiler veriyordu.

Hicbir kredi kartinin bence avantaji yok. Cunku bütün bankalar insanlari soymaya çalışıyor. Yapailan islem basi 1 tl, gecikme bildirimi 5 tl, eve extre gonderim 1 tl. !!! Neyin avantaji ki bu?

Samsung S4 cihazimdan tapatalk 2 ile gonderildi.

Geri