emniyete üç araba alınmış kurban parası lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunda devlet kadar milletinde hatası var..Devletin hatası sınav yap kurs ver sal yola..Rüşvetçimidir dürüstmüdür arlımıdır arsızmıdır kontrol etme denetleme..Milletin hatası ise şudur bana etrafınızda varsa söyleyin kardeşler polisin 100 ytl ceza ödeyeceğine atbi çorba parası git teklifine hayır diyen biri gördünüzmü...Ben görmedim...

To_death_corsa' Alıntı:
Bunda devlet kadar milletinde hatası var..Devletin hatası sınav yap kurs ver sal yola..Rüşvetçimidir dürüstmüdür arlımıdır arsızmıdır kontrol etme denetleme..Milletin hatası ise şudur bana etrafınızda varsa söyleyin kardeşler polisin 100 ytl ceza ödeyeceğine atbi çorba parası git teklifine hayır diyen biri gördünüzmü...Ben görmedim...

valla ben gördüm eniştem sürekli radara giriyo polis teklif ediyo eniştem yinede cezasını yazdırıyo ehliyet gitcek yakında :)

X18XE' Alıntı:
valla ben gördüm eniştem sürekli radara giriyo polis teklif ediyo eniştem yinede cezasını yazdırıyo ehliyet gitcek yakında :)

benim bildigim radarda af yok ama enişten şanslıymış :)

ben hep ceza ödüyom 175 175 bakalım son zamlarla dahada artmış ama ne yapalım bu benim kaderim

Geçen bahar aylarında ben de yakalandım radara ama ucuz yırttık cezadan insaflı çıktı adam... ( Rüşvet falan da vermedim ama yanlış anlamayın :D )

aga78' Alıntı:
benim bildigim radarda af yok ama enişten şanslıymış :)

ben hep ceza ödüyom 175 175 bakalım son zamlarla dahada artmış ama ne yapalım bu benim kaderim
herşeyin affı var aga :)

arkadaşım daha bilmediğimiz neler var kimbilir yazık ya memleket ne hale geldi:mad:

X18XE' Alıntı:

Enişten radara girmiyodur ama radara girdin diyolardır..Radarın affı yok arkadaşında dediği gibi.İllaki çıkar şimdi burda ben radara girdim ceza yemedim diyen birileri meşhurdur bu huyumuz..

radarın affı yok arkadaşlar nedeni radarın bulunduğu araçta kamera olması itiraz ettiğin zaman o görüntüleri açıp kontrol bile ettiriyorlar ben bizzat denedim gördüm sonrada tıpış tıpış 75 ytl ödedim hemen ödeyince indirim muhabbetinden...

mdellal' Alıntı:
Çok yazık valla memleketin haline bak ... :( :confused: :mad:
+1

radarlarda af yoksa o zaman ben nası çorluda hem 135km ile yakalandıımda hem de 110km ile yakalandığmda iki sefer bıraktılar.birinde bi yere yetişmem gerekiyordu.dierinde biraz skmam gerekti.bu arada yol gidiş geliş her iki yönlü çift şeritli ortası bariyerli önce durdurdu sonra biraz konuşunca bıraktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri