Emniyet Kemeri Takma Kampanyasi Başlatiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben daha yeni emniyet kemeri kullanıcısıyım. ama yanlış yaptığımı biliyorum. herkes her an takmalı.
geçen iki öğrenci aldım arabaya, otostop çekiyorlardı. şirketin torosunu kullanıyordum. yanıma binen çocuğa kemerini tak ya da camdan fırlarsın dedim. o herhalde aşırı hızlı kullanırım dayanamazsın demek istediğimi sanıp takmadı güldü. :) toroslamı hız yapacan dermiş gibi.
neyse sonra ikna ettim. artık herkese emniyet kemeri takması gerektiğini söylemeye başladım. ama zor kimse kullanmıyor.

hala alısamadım su kemere :(

arkadaşlar ben o kemer yüzünden ölümden döndüm.kesinlikle takalım ne olursa olasun kimi arkadşlar sıkılıyorum,alışamadım felan demiş ama olan olduktan sonra geriye dönemeyiz. sizi sevenler ve sevdikleriniz için emniyet kemerinizi takınız...

arkadaşlar herkes görebildiğim kadarıyla gayet duyarlı ama işimize gelmiyo galiba takmak:) ayrıca imzalardaki emniyet kemeri takalım takmayanları uyaralım yazısını görremiyorum:( zor deil arkadaşlar ya iki tık başka bişey değil:) hade herkezi biraz olsun duyarlı olmaya davet ediyorum!

ben çok kıs a süreli sokak cadde aralarında takmamda biraz daha uzun olan yolalrda tkarım bide en gıcık oldugum şey aracta 5 kişi olamsı arka ortanın kemer koltugun altında o takamıyo

o takmayınca bende takmıyorum :( onun için o aracmdaki 5. kişiye hep gıcık olurum

bugun zorla taktım focus zırt bırt kemer tak uyarıyor taktım aslında guzel bırsey zorla taktırıyor takmakta fayda var

geçenlerde ankara kolej kavşağında U dönüşü yasaktı ve U çektim polis çevirdi hemen öğrenciyiz falan deyince hatalı dönmeden değil emniyet kemerinden yazdı cewzayı benden o gün bu gün ne zaman kızılaya çıksam takıyorum emniyet kemerimi

emniyet kemeri takma projenize tam destek :D Zaten bende ehliyeti yeni aldım öncesinde de polis çevirmesin diye hep takardım inş alışkanlık olmuştur

Geri